2777
2789
عنوان

خانومای عاقل لطفا بیاین خودم دارم زندگیم خراب میکنم باحساسیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲سال عقدم

😂فدای سرت من سه ماه نامزد بودم

الانم نه ماهه عقدم برج یازده هم ب امید خداعروسیمه 

ولی بارها با مادرشوهرم دعوام شده. الانم سه هفتس باهاش قهرم و حتی نخاستم ک بیاد باهام اشتی کنه. انگار دوتا غذیبه ایم براهم. رابطه رو ب صفر رسوندم. 

عزیزم به نظرم انقد مشکل دارین فعلا عروسی نگیر و مجددا به انتخابت فکر کن خیلی حرمت رابطه ی شما ازبین ...

اره تا طلاقم پیش رفتیم ولی شهرم ازشون دوره شوهرمم توعقد اومد شهر من

تکنیک های جرات ورزی و ابراز وجود رو باید یاد بگیری خواستی بیشتر بدونی درخواست دوستی بده 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

خیلی خود خوری میکنم سه ماهه ازاون حکایت میگذره قط رابطهم ولی یهوفووران کردم

چون درزمان مناسب واکنش نمیدی تیکه میندازن توام تیکه بنداز عین خودشون ادمای سمی و سکوت کنی ولی بازم‌ارتباط باهاشون داشته باشی پررو میشن دفه بعدی بیشتر تحقیرت میکنن چون میفهمن منفعلی نمیتونی یا میترسی واکنش در خورشون بدی 

من نظرم رو گفتم قشنگمسایت عمومیه هر کسی یه نظری داره

روی ادما سمی و بیشعور اینا جواب نمیده اونکه میگی برای ادمای بیشعوره یجا باید وایساد باید جواب داد 

سعی کن برای همه نایس نباشی 

بخدا بهترین کار کردی منم خستم کرده😁

من دوهفته بعد بله برونمون نامزدم اومده خونه ما و کلا از همینجا میره سرکار و برمیکرده خونه تو ای مدت ی شب نشده خونه خودشون بخابه. براهمین هفتهای ی جمعه ی وعده میرفتیم اونجا ک اینم با دعوا اخر فعلا قطع شده و گفتم بیان معذرتم بخان من دیگه اینا اصلااااا قبول نمیکنم و کلا نمیخامباهاشون ارتباط داشته باشم