2777
2789
عنوان

خانومای عاقل لطفا بیاین خودم دارم زندگیم خراب میکنم باحساسیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 40 پست
اون سکوت کرد

ببین همین شوهرت اگر مادرت یمدت بره رومخش چنان از خودش دفاع میکنه چنان واکنش میده به هرصورتی که صده 

سره کار همکاری داشتم خیلی اذیت میکرد منم قبلا منفعل باهمه میخواستم خوب برخورد کنم 

تا اینکه ی همکار جدید اومد همون اول چنان نشوندش سره جاش جوابشو داد بحث نکرد عین خودش جوابشو داد 

الان باهم خوبن اتفاقا

چون از اول رو نداد اشتباهی که من کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا نکرده ام اس یا بیماریهای قلبی و جسمی میگیری یجا دیگه باید جلوی ادم سمی وایسی البته اگه از اول اد ...

متاسفانه همون موقع هیچی به ذهنم نمیرسه

بعد ده تا جواب یادم میاد هی خود خوری میکنم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
متاسفانه همون موقع هیچی به ذهنم نمیرسهبعد ده تا جواب یادم میاد هی خود خوری میکنم

اشتباهه چند بار جواب توهین و ازار ادم سادیسمی عین خودش بده 

وقتی کسی میخواد وارد حدو مرزت بشه باید وایسی 

فک‌کن کشوری بخواد به کشور دیگه حمله کنه مردم اون کشور نمیگن ولش کن سکوت کنیم خودش خسته میشه ؟

اشتباهه چند بار جواب توهین و ازار ادم سادیسمی عین خودش بده وقتی کسی میخواد وارد حدو مرزت بشه باید وا ...

اگ وایساد جیغ جیغ کرد چی؟ ابرو زیزی کزد چی؟

خیلی خود خوری میکنم سه ماهه ازاون حکایت میگذره قط رابطهم ولی یهوفووران کردم

سکوت کنی سکوت کنی یدفه بگی میگن چه پررو شده ولی از اول اندازه توهین طرف واکنش بدی کسی شوکه نمیشه 

الان چندماهه چون جواب یکی ندادم همش اذیتم مدام روزی چندبار میگم خدا لعنتش کنه 

روزی نیس یاد این عوضی نباشم 

ی بار جواب ندادم مدام تکرار کرد صدبار تکرار کرد 

متاسفانه زبونم بسته میشه تو این شرایط 

سکوت کنی سکوت کنی یدفه بگی میگن چه پررو شده ولی از اول اندازه توهین طرف واکنش بدی کسی شوکه نمیشه

الان چندماهه چون جواب یکی ندادم همش اذیتم مدام روزی چندبار میگم خدا لعنتش کنه 

روزی نیس یاد این عوضی نباشم 

ی بار جواب ندادم مدام تکرار کرد صدبار تکرار کرد 

متاسفانه زبونم بسته میشه تو این شرایط 

اگ وایساد جیغ جیغ کرد چی؟ ابرو زیزی کزد چی؟

برات نوشتم اینجا نمیشه 

فقط عین خودشون جواب بده 

مثلا بعضیا سلام میکنن میگن سلام پخمه توام باید بگی سلام اسکل اگه میخوای ارتباطو ادامه بدی باید جوابشو بدی چون دفه بعد دوتا بارت میکنه