2777
2789
عنوان

بچه ها من نزدیک هشت ساله عفونت واژن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 33 پست
فقط شورتو حذف کنمنو نجات داد این

من اصلا شرت نمیپوشم بعضی وقتا هم با سشوار خودمو خشک میکنم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما حتی وقتی انتی بیوتیک خوردی و خوب شدی بااااااید هفته ای سه بار لاکتو واژ استفاده کنی ول نکنی تا فلور اونجا قوی شه خودش مبارزه کنه

عفونت به هرجاییت بزنه فوقش انتی بیوتیک وریدی میگیری خوبت میکنن غصه نخور الهی که زودتر خوب شی

شما حتی وقتی انتی بیوتیک خوردی و خوب شدی بااااااید هفته ای سه بار لاکتو واژ استفاده کنی ول نکنی تا ف ...

حس میکنم دیر شده 🥲🥲

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بعد سرویس با پارچه نخی خودتو خشک میکنی؟

شورت نمیپوشی؟

الان فصل اناره پوست انار تازه یاپوست خشک شده فرقی نداره  بجوشون خوب غلیظ شد ابش با اب جوشیده سرد شده ترکیب کن ده دقیقه یه ربعی بشن توش

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

اگه متاهلی شوهرت عفونت داره بفرست تست اسپرم بده اونو درمان کن خودتم خوب میشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه متاهلی شوهرت عفونت داره بفرست تست اسپرم بده اونو درمان کن خودتم خوب میشی

مجردم 

با باد سرد سشوار خودتو خشک کن

میکم 

تست اسپرم واسه چیه؟

اگه عفونت داشته باشه نشون میده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه عفونت داشته باشه نشون میده

نه من مجردم