2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 390 پست
ببخشید اگه میشه جواب سوال من رو بدیناگه علاقه ای به بچه دار شدن نداشته باشم و نخوام که یه بچه به دنی ...

مغز انسان در هرسنی باتوجه به نیازها و احساسات خودش تصمیم میگیره برای همین گاها از انجام برخی کارها در سنین بالاتر پشیمون میشیم اما این یک حس بی پایه و اساس هست چون اگر بارها به عقب برگردیم با توجه به شرایط و حس اون زمان همین تصمیمات رو تکرار میکنیم بنابراین کسی نمیدونه که در اینده شرایط و حس شما چی خواهد بود فقط براساس زمان حال تصمیم بگیرید و تمام شرایطو بسنجید

جفت روحی حقیقت داره؟؟؟برون فکنی که منجر به کما شه وجود داره؟؟با مصرف مواد چشم سوم باز میشه؟؟

بله جفت روحی اشخاصی هستن که به ارتقای روح و جسم ما کمک میکنن

خیر 

خیر مصرف مواد فقط مغز را تخریب کرده و مغز برای جلوگیری از اسیب های بیشتر دست به کار میشه که منجر به توهم شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چرا همش از شنبه از شنبه میکنم چرا ؟

دو دلیل 

۱.از نظر جسمانی ضعیف شدید نیاز به مصرف ویتامین دارید با مراجعه به پزشک درمان میشید.

۲.از لحاظ روحی امید و انگیزه کافی ندارید سعی کنید انگیزه و هدفی برای خودتون تعیین کنید.

عزیزمشیفت کردن حقیقت داره؟

بله اما ن به صورت روحی بلکه علم در زمینه تکنولوژی و فناوری اینکار رو ممکن کرده برای اینکه بهتر درکش کنید میتونید سریال شب فرا رسیده رو نگاه کنید هرچند این علم هنوز پیشرفت زیادی نداشته.

سطح انرژی چطوربالا بره که جذب هم بالا بره ؟مثلا چرا من بین خرید دوتا خونه مرددم ....چرا اونی و انتخاب میکنم که برام سودی نداره واون یکی که من نخریدمش قیمتش وبهاش وفایده هاش بینهایت بالا میره ؟علت این سطح انژی وجذب ربط داره ممنون میشم 

در زمان عاشق شدن مغز شما هورمونی خاص ترشح میکنه برای فراموشی علایق قبلی خود باید به چیز جدیدی علاقمن ...

با توجه به این چیزی که شما گفتین کسی که در سابق به یکی علاقه داشته ولی عاشق کسی شده دوباره ممکنه به شخص قبلی علاقه پیدا کنه؟

سابلیمینال چقد تاثیر داره؟

دروازه جهنمی که کشف شده واقعیه ؟ صداها..؟

چند درصد تیوری قطب که یه دنیای دیگس و مربوط به کسای دیگس که نمیخوان ادما بفهمن درسته؟ راسته که یهو همه چی یخ زده چون یکی از فسیلا تو دهنش اون علفی که میخورده بوده و باهاش فسیل شده

تناسخ چقد درسته؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
بله اما ن به صورت روحی بلکه علم در زمینه تکنولوژی و فناوری اینکار رو ممکن کرده برای اینکه بهتر درکش ...

چجوری میتونم شیفت شم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یه سوال دیگه ام بپرسم ببخشید انقد زیاد میپرسم کسی فراموش کنیم که زیاد تو فکرشیم اون جدا به ما فکر میکنه؟

اینکه فکر کنیم تو یه موقعیتیم واقعا باعث میشه روزی در اون موقعیت باشیم؟

سطح انرژی چطوربالا بره که جذب هم بالا بره ؟مثلا چرا من بین خرید دوتا خونه مرددم ....چرا اونی و انتخا ...

خیر سوال شما ارتباطی با سطح انرژی افراد نداره بلکه یک انتخابه موقع خرید باید در هرزمینه از افرادی که تو اون کار حرفه ای هستن مشورت بگیرید و اما راجب بالا بردن سطح انرژی فقط و فقط به دیدگاه هرانسان از زندگی بستگی داره مثلا اگر مدام خودتون رو با دیگران مقایسه کنید این حس منفی در شما ایجاد کرده و سطح انرژی رو کاهش میده ، معاشرت با افرادی که بهتون حس بدی میدن سطح انرژی رو کاهش میده با افرادی معاشرت کنید که شمارو تشویق میکنن و ازتون تعریف میکنن تا حس خوبی به خودتون پیدا کنید و انجام کارهای مورد علاقه باعث بالارفتن انرژی میشه