2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست
با توجه به این چیزی که شما گفتین کسی که در سابق به یکی علاقه داشته ولی عاشق کسی شده دوباره ممکنه به ...

احتمال زیاد خیر چون علایق انسان ها در طول زمان تغییر میکنه مثلا شما در کودکی به نقاشی کشیدن علاقمند بودین اما شاید الان نباشید با یاداوری نقاشی کشیدن فقط یک خاطره از علایقتون رو به یاد میارید بدون اینکه حسی رو تجربه کنید ، انسان زمانی که به یک شخص علاقه داشته باشه هرگز نمیتونه مجدد عاشق بشه مگر اینکه اون علاقه قبلی از بین رفته باشه که در اکثر مواقع قابل برگشت نیست

سابلیمینال چقد تاثیر داره؟دروازه جهنمی که کشف شده واقعیه ؟ صداها..؟چند درصد تیوری قطب که یه دنیای دی ...

تاثیری نداره باید انسان خودش اراده تغییر داشته باشه.

خیر این صداها مربوط به تغییر عناصر هست که در علم شیمی پاسخ داده شده

در این مورد اطلاعات کاملی در دست نیست اما علت حفاظت شدید از قطب شمال به این خاطر هست که در انجا یک یخچال طبیعی بزرگ ساخته شده و دانه تمام گیاهان روی زمین رو نگهداری میکنن تا در موارد اضطراری مثل یخبندان و جنگ بازهم بذر هرگیاه رو بتونن پرورش بدن و بزرگترین مانورهای نظامی و تحقیقاتی در اون منطقه هست بنابراین ورود افراد عادی به قطب ها ممنوعه هرچند تا حدی اجازه ورود دارن .

بله گاهی یخ زدگی به سرعت رخ میده.

احتمال وجود تناسخ کاملا رد شده هم در علم و هم در دین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و اینکه چیزی رو اگه بگی به کسی مثلا چیزی که ازش نگرانیم و نمیخوایم اتفاق بیفته اگه به کسی بگیم این ن ...

رخداد یک اتفاق به عوامل زیادی بستگی داره و فقط با بیان نمیشه منتظر رخداد بود .

یه سوال دیگه ام بپرسم ببخشید انقد زیاد میپرسم کسی فراموش کنیم که زیاد تو فکرشیم اون جدا به ما فکر می ...

افکار شما کاملا یک ضمیرخوداگاه و جدا از سایرین هست پس ممکنه اون شخص یا به شما فکر کنه یا ن و این ربطی به افکار شما نداره.

اگر چیزی که بهش فکر میکنید هیچ ارتباطی با دیگر انسان ها نداشته باشه یعنی مربوط به مادیات دنیوی باشه بله رخدادش احتمالش زیاده اما در مورد انسان ها صدق نمیکنه چون هرشخص دارای قدرت انتخاب و تصمیم گیری هست.

سوال دیگه ای داشتید در خدمتم🙂

جن یا روح وجود داره؟؟؟؟

بله اینها موجوداتی هستند که در ابعاد دیگر جهان زندگی میکنن انسان ها در بعد سوم هستن و اجنه در بعد دوم بنابراین دیدنشون تقریبا غیرممکنه مگر اینکه خودشون تمایل به ارتباط با انسان ها داشته باشن.

تاثیری نداره باید انسان خودش اراده تغییر داشته باشه.خیر این صداها مربوط به تغییر عناصر هست که در علم ...

پس کتابایی که از زندگی ادما راجب تناسخ نوشته شده چین؟یکیشو یادمه خودم خوندم درمورد خانمی بود که انگلیس به دنیا اومده بود اما معتقد بود که تو یه معبد تو مصر زندگی میکرده حتی به اونجا هم سفر کرده و یه سری اطلاعاتی داده که خود کاوشگرا هم شوکه شدن

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
تاثیری نداره باید انسان خودش اراده تغییر داشته باشه.خیر این صداها مربوط به تغییر عناصر هست که در علم ...

یعنی اینکه میگن تو قطب ممکنه دنیایی باشه یا چیزایی که از دید ما مخفی میکنن دروغه؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
اگر این علم همگانی اعلام بشه میتونید ازش استفاده کنید در غیراین صورت راهی نیست.

یعنی الان به هیچ وجه نمیشه؟ پس چجوری یه عده شیفت میشن

پس کتابایی که از زندگی ادما راجب تناسخ نوشته شده چین؟یکیشو یادمه خودم خوندم درمورد خانمی بود که انگل ...

این موارد یک سیاست برنامه ریزی شده هست که با رسانه های مختلف بیان میکنن

یعنی الان به هیچ وجه نمیشه؟ پس چجوری یه عده شیفت میشن

تا حالا با این افراد از نزدیک برخوردی داشتید؟

این مورد بدون کمک علم امکان پذیر نیست و کاملا از نظر تمام علم ها رد شده

تا حالا با این افراد از نزدیک برخوردی داشتید؟این مورد بدون کمک علم امکان پذیر نیست و کاملا از نظر تم ...

بله با چندنفری