2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4470 بازدید | 327 پست

چرا به دماغ میگیم دماغ؟

مثلا چرا نمیگیم میز؟

کی اسم دماغو گذاشت دماغ؟ چرا نذاشت لب مثلا؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تناسخ واقعی هست ؟ 

قانون جذب میشه انجام داد؟ 

تله پورت و تله پاتی واقعیه؟ و چطور میشه انجامش داد

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

اینم میشه جواب بدید، من به دعا وطلسم هیچ اعتقادی ندارم، واطرافیانم همیشه بمن میگن دینو ایمان نداری، ...

در علم بررسی نشده و شواهدی نیست اما دیده شده تجربه شده و ممکنه وجود داشته باشه

ازمایش ، مصرف ویتامین ها و مکمل ها ، روش های خانگی ، تغذیه مناسب

حنا گذاشتم ریزش موهام فرقی نکرد ، قرص و آمپول بیوتین استفاده میکنم آزمایشگاه بنظرتون فردا بازه برم مدرسه ها تعطیل شده نمی‌دونم آزمایشگاه ها چی و اینکه یه بزرگواری گفت با تاید دستی موهاتو بشور فعلا دارم تایدم میزنم و همچنان با همه اینا می‌ریزه 🙂

چرا به دماغ میگیم دماغ؟مثلا چرا نمیگیم میز؟کی اسم دماغو گذاشت دماغ؟ چرا نذاشت لب مثلا؟

ببین خیلی بی نزاکتی که همچین دغدغه ای به دغدغه هام اضافه کردی ☹😂

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...
میتونی به این سوال جواب بدی که آیا ناسا واقعا سفربه فضا داشته و همه ی تصاویر موجود از سیاره هاو کهکش ...

این سوالت میدونی از کجا باید پیدا کنی؟؟ برو لای قران باز کن جوابش هست تعجب زده میشی ازش واقعا

آیا جن ها غذا میخورن؟؟؟

آیا باهم ازدواج میکنن و بچه دار میشن؟؟؟

آیا میشه ی انسان با ی جن ازدواج کنه؟؟؟؟

آیا جن ها از آینده خبر دارن؟؟؟؟

آیاا جن ها در مورد زیر خاکی چیزی میدونن؟؟؟

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

نظرت درباره برنامه زندگی پس اززندگی چیه

برخی از حرفا مانند احساس درونی درسته اما برخی مانند شکنجه جسم کاملا غلطه و اینکه ما میتونیم جسم خود را مشاهده کنیم کاملا درسته و این حالتی قبل از مرگ اتفاق میوفته