2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نقطه شروع خدا کجا بود؟ روز اول کی بود؟ خدا از چی بوجود اومد؟ کی بوجود آوردش؟

در این باره اطلاعاتی نیست هرچند کتاب هایی خوندم ولی بیانش درست نیست چون ممکنه باعث گمراهی بشه

وقتی یکی تو فکرته ی دختر ک دوس داری زنت باشه و شبا یا تو خلوتت احساس میکنی داری باهاش زندکی میکنی ای ...

نشونه اینه عاشق شدی رفت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ولی دوست داشتن میتونه ادمو تغییررر بده خیال کردم کوردا مرد سالارن ولی واسه زناشون هر کاری میکنیم انص ...

خودمم موندم چرااینطوریه شایدم ازاقبال بلندمنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نشونه اینه عاشق شدی رفت

جدی ینی عاشق شدم😐بخدا یبار دیدمش برج ۳ امروز رفتم بهش پیشنهاد ازدواج بدم نبودش یکی دیگه جاش بود ۱ ساعت منتظرش بودم باز نیومد چاقو میزدی خون نیومد ازم الانم بخام بخابم راحت میاد تو ذهنمو ۱۰دقیقه ای تو خیالم باااش حرف میزنم یا نگاش میکنم حس خوبیه هر چی ک هست

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

وقتی یکی تو فکرته ی دختر ک دوس داری زنت باشه و شبا یا تو خلوتت احساس میکنی داری باهاش زندکی میکنی ای ...

ترشح هورمون مغز به طوری که تصاویر غیرواقعی رو لمس و احساس کنید 

خودمم موندم چرااینطوریه شایدم ازاقبال بلندمنه

چند سالتونه شما فاصله سنی زیاده

شاید کوتاه اومدی اولش دیگه فهمیده و قدرتشو تقویت کرده ولی میتونی بخابونیش کاری نمیکنه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

جدی ینی عاشق شدم😐بخدا یبار دیدمش برج ۳ امروز رفتم بهش پیشنهاد ازدواج بدم نبودش یکی دیگه جاش بود ۱ س ...

اول راهی کم کم ببینیش بدنت یخ میکنه استرس میگیری دست وپاتوگم میکنی راجبش حرف بزنن تپش قلب میگیری ولحظه ای نمیتونی ازفکرش بیای بیرون شبام براش گریه میکنی یواشکی بازم بگم؟

درسته. ولی ن برا همه برا انسانهای درست کار این صدق میکنه.یکی از آشناهای ما خودکشی کرد تو بیمارستان م ...

گاهی این موارد به علت توهم های مغز براساس اطلاعات قبلی بوجود میاد