2777
2789
عنوان

حقوق پرستارا الان چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 120 پست
حدودی هم نمیدونی اخه دوستم مامانش پزسک عمومیه باباش سوپروایزر گفت مامانم 20بابامم 20

دکتر بیشتر از سوپروایزر میگیره قطعا  ، پزشک بالای ۳۰ عه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

با یه شیفت به کسی ۳۰ تومن نمیدن بعدشم این پولا در برابر درسی که ما می خونیم و زحمتمون هیچه بره سمت ع ...

خب شاید علاقش همین دارو باشه 

شاید از علاقش نتونه پول در بیاره 

اگه اونجور بخوای حساب کنی بله هیچکس به اندازه درسی که میخونه پول نمیگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید شما درآمد رشته تغذیه رو تو بیمارستان ها میدونین؟

نه عشقم اطلاعی ندارم اما فکر نکنم بیشتر از حقوق پایه اداره کار باشه؟!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دقیقا همینطوره. پزشک ۳۰ نمیگیره با اینکه شرایط کاریش سخت‌تره

از دور همه چی قشنگه واقعا

ولی من کاش می تونستم سمت هیچ رشته علوم پزشکی نمی رفتم

چه برسه سخت ترینش

بازم خدا رو شکر ولی خب...

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
با یه شیفت به کسی ۳۰ تومن نمیدن بعدشم این پولا در برابر درسی که ما می خونیم و زحمتمون هیچه بره سمت ع ...

گیر دادی به علاقه ولم نمیکنی 

من برا خودم خو نپرسیدم 

من خودم رشتم ریاضیه 

خوشم نمیاد از تجربی 

من مهندسم خودم

مبخواستم ببینم دوستم راست گفته یا نه

خب شاید علاقش همین دارو باشه شاید از علاقش نتونه پول در بیاره اگه اونجور بخوای حساب کنی بله هیچکس به ...

نمیخوام تاپیک بره رو هوا ولی بعضیا نه درس زیادی خوندن نه تایم کاری بالا و نه اصلا شیفت دارن ولی حقوقشون خوبه. در حد کارشون حقوق میگیرن

پزشک کوچولو🩺📚

نمیخوام تاپیک بره رو هوا ولی بعضیا نه درس زیادی خوندن نه تایم کاری بالا و نه اصلا شیفت دارن ولی حقوق ...

اره هستن کسانی که دیپلم هم ندارن ولی پول زیادی در میارن  

من کلا گفتم که تو ایران هیچکس به اندازه درسی که خونده پول نمیگیره