2777
2789
عنوان

حقوق پرستارا الان چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 120 پست
پزشک عمومی رو نمیدونی ؟ کمه که خیلیآخه بابایی دوستم سوپروایزره بعد گفت درامدش کمه من باور نکردم

نه پزشک نمیدونم ، فقط پزشک طب میدونم هر شب کشیکش حدود ۲ الی ۳ تومن حق شب داره جدا از پرکست و اضافه کار و ..

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه پزشک نمیدونم ، فقط پزشک طب میدونم هر شب کشیکش حدود ۲ الی ۳ تومن حق شب داره جدا از پرکست و اضافه ک ...

حدودی هم نمیدونی 

اخه دوستم مامانش پزسک عمومیه باباش سوپروایزر 

گفت مامانم 20

بابامم 20

همسرم کادر درمانه ، خودمم تا یک مدت پیش بیمارستان کار می‌کردم، بیشتر از ۲۶ تومن نمیتونه باشه حقوقشو ...

ببخشید شما درآمد رشته تغذیه رو تو بیمارستان ها میدونین؟

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

مثلا یا میگن ۵ تا یا ۵۰ تا نامعقول میگن

شهر به شهر بیمارستان به بیمارستان متفاوته. پرستار با شیفت اضافه نهایت ۱۵تومن. سوپروایزر نهایت ۳۰-۲۵. پزشک هم بیمارستان ۲۰. دقیق نمیدونم ولی همین حدوداس ولی گفتم متفاوت میتونه باشه

پزشک کوچولو🩺📚

عزیزم یه شیفت ۴ ساعته وایمیسه بدون استرس بدون خستگی بدون کثیفی حداقل ۳۰ تومن میگیره کجاش پول نیست؟!

با یه شیفت به کسی ۳۰ تومن نمیدن بعدشم این پولا در برابر درسی که ما می خونیم و زحمتمون هیچه 

بره سمت علاقش ده برابر این پول و در میاره

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
اینجوری که میشه ماهی یک میلیارد

دیگه نه اونجوری چجوری حساب کردی؟! 😂 در کل منظورم این بود حقوقشون خوبه 

برو حقوق مسئول فنی داروخانه سال جدید رو ببین خودت حساب کن به علاوه مزایای دیگش اینکه تخصص نمیخواد معروف شدن و تبلیغ کردن نمیخواد تمیز و اسونه و … 

من خیلی پشیمونم برگردم عقب پشت میمونم دارو قبول بشم 

شهر به شهر بیمارستان به بیمارستان متفاوته. پرستار با شیفت اضافه نهایت ۱۵تومن. سوپروایزر نهایت ۳۰-۲۵. ...

آخه ما شهرمون کوچیکه کلن سه تا بیمارستان داره 

مرکز استانه اما 

پزشک کمتر شاید بگیره نه ؟