2777
2789
عنوان

من از خانم ام البنین حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 68 پست
قبول دارم خانم مثل مادر مهربونهاما یه روزی ازشون چیزی خواستم نداددلم شکستاز پسرشون خواستم ندادالان و ...

منم حاجت نگرفتم دلم از همه شون شکسته 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید
یه بار داشتم تو خیابون میرفتم یهو خیلی بی دلیل یه خانوم اومد بهم گفت من همیشه از حضرت امل بنین حاجت ...

خوب انجام دادی؟حاجت گرفتی؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سوالمن هر وقت نذر میکنم وقتی به حاجتم رسیدم نذرمو ادا میکنمدرسته؟

منم چون فراموش نکنم و دور از ادب حس میکنم قبلش ادامیکنم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

به نیت فرج آقا جانمان 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

به نیت حاجت همه ی حاجت مندان و ارادت مندان به صاحب الزمان عج الله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚💚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

۱۰۰ تا صلوات💚

من قسمش دادم بچم قلبش بزنه زد اما بعد ایستاد😔

گلم از خدا میخوام صبرتون بده ولی مطمئن باش حکمتی بوده من تو ‌جایگاهی نیستم که بخوام نصیحت کنم ولی از خانم ام البنین میخوام انشالله هرچی که نداشتین هزار برابرش بیاد تو‌زندگیتون🤲🏻💚

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨