2777
2789
عنوان

من از خانم ام البنین حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 68 پست

آیت اللّه العظمی سیدمحمد شیرازی رحمه الله می فرمود: شخصی در عالم مکاشفه، حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام را می بیند و عرض می کند: آقا! من حاجتی دارم؛ به چه کسی متوسل شوم تا حاجتم روا شود؟ حضرت می فرماید: به مادرم ام البنین علیهاالسلام.{ستاره درخشان مدینه؛ ص 142}

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای شفای پسرتون حمد و صلوات خوندم🌷🍀

قربونت برم🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم چون فراموش نکنم و دور از ادب حس میکنم قبلش ادامیکنم

آها

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

دلم گرفته حالم خوب نیست میشه برام دعا کنید منم برای حاجت روایی همه ۱۰ تا میفرستم شماهم برای همه بفرس ...

حاجت روا بشی عزیزم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨