2777
2789

یا اثر ندارن یا تاثیر کمی داره

چون به چشم دیدم طرف پوستش داغون ها سنش هم کم

کلی آزمایش داد مریضی خاصی هم نداشت ولی به شدت رعایت می کرد و بهترین و گرون ترین محصولات پوستی میزد از کشور دیگه می خرید میزد یعنی میلیون ها خرج کرد

لیزر هم رفت 

ضدآفتاب و کرم پودر ارگانیک گرون ترین مارک

دکتر هم می رفت

خلاصه کم نذاشت ولی بهتر نشد پوستش تکون نخورد

فقط گاهی بهتر میشد ولی باز همون اش و همون ماسه بر می گشت 

ولی آدم دیدم با آرایش می خوابه 

به پوستش نمی‌رسه

تونر و این داستان ها رو نداره

ضدآفتاب مارک معمولی می ژنه

سنش هم بالا تره

ولی پوستش مثل بچه هست 

به این نتیجه رسیدم پوست 70 درصد ژن هست

30 درصد مراقب

نه مراقبت خیلی خیلی تاثیر داره

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميگما نهال تو ک واردی دست تو کاره از مهاجرت با رشته روانشناسی هم اطلاع داری؟چجوری و امکان داره یا نه

یه کم مهاجرت باهاش سخته

نظرم اینه ارشد بری کشور دیگه بگیری و خیلی فعال باشی مقاله نویسی و تحقیقات شرکت کنی

زبانت عالی باشه

همه اینا موثری هست

ولی اگه ارشد ایران بگیری خیلی سخت میشه

کلا برا این رشته هرچی زودتر بری بهتره

یه کم مهاجرت باهاش سختهنظرم اینه ارشد بری کشور دیگه بگیری و خیلی فعال باشی مقاله نویسی و تحقیقات شرک ...

پس غیر ممکن نیس؟

نمیدونی کدوم کشورا میتونه بهتر باشه؟

من موندم بمونم واسه کنکور 

یا برم روان و ....

فقط میدونم بهش علاقه دارم 

باز کارش چجور اونجا؟

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

آخرش انجام ندادن یه سرس کارها اثر منفی داره

مثلا من صد آفتاب نزنم تیره میشم و لک

دوستم میگفت ضد آفتاب چیه و نمیزد پوستش خیلی سفیده و لک اصلا ولی الان سنش بالا رفته پوست صورتش به نظرم پیرتر صورت من هست 

به مرور رعایت کردن اتفاقا اثر داره  در بدتر نشدن 

خب ژنتیک تا حدودی تاثیر داره ولی اونی که ژن خوب نداره اگه از پوستش غافل بشه و بهش نرسه افتضاح میشه پوستش... خانواده من پوستشون داغونه ولی من پوستم خوبه چون نسبت به اونا رسیدگی بیشتری میکنم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پس غیر ممکن نیس؟نمیدونی کدوم کشورا میتونه بهتر باشه؟من موندم بمونم واسه کنکور یا برم روان و ....فقط ...

یه کم بیش تر توضیح بده تا راهنمایی کنم

منظورت اینه بری لیسانس روان ؟

یا الان لیسانس داری؟

اگه برا کنکور بمونی چه رشته ای مدنظرته؟

سنت و بودجه آت هم بگو