2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد برم نون سنگک بخرم لقمه درست کنم نذری غروب

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
نماز چطور نیت اینا میشه ببخشید کامل بگین چون منم بچه ندارم

چیزی که یادمه تو نیت نماز میگی دو رکعت نماز هدیه به حضرت ام البنین می‌خوانم  

بعد نماز هم گمونم یه دور تسبیح صلوات هدیه دادم بهش 

و تو قنوت نمازم هم حاجت و خواسته ام را به فارسی گفتم 

من چهار سال اقدام بودم و بی نتیجه بود ، رفتم زیر نظر دکتر و چند ماه دارو گرفتم و آخرم iui کردم و یه پسر گیرم اومد ، پسرم سه ساله بود ناخواسته یعنی خدا خواسته یه دخترم گیرم اومد 

توام ایشالله بزودی دامنت سبز میشه 

از خدا بخواه و همیشه بگو خدایا قسم به بزرگی و عظمتت تو قادر مطلقی ، تو رحمان و رحیم بودنت شکی نیست به منم اولاد سالم بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی که یادمه تو نیت نماز میگی دو رکعت نماز هدیه به حضرت ام البنین می‌خوانم بعد نماز هم گمونم یه دو ...

ممنون گلم کامل و واضح توضیح دادین 

خدا نگه دار خودت و بچه هات باشه همیشه خدا خواسته ها در مسیر زندگیت قرار داده بشه

ممنون گلم شما هم به خواسته هایی دلیت برسی خدا برات یهو بهترین ها رو بخواد 

ممنون گلم کامل و واضح توضیح دادین خدا نگه دار خودت و بچه هات باشه همیشه خدا خواسته ها در مسیر زندگیت ...

خواهس میکنم عزیزم ، ممنون از دعای خیرت ، همچنین خودت انشالله به مراد دلت برسی و هر حاجتی به دل داری برآورده به خیر بشه 

واقعا خدا خواسته ها خیلی قشنگن ، از وقتی دومی اومد تو زندگیم کلا مسیر زندگیم عوض شد ، گشایش های زیادی واسم اتفاق افتاد ، خداراصدهزار مرتبه شکرش 

ایشالله که یکی از همین خدا خواسته های پر خیر و برکت بزودی نصیبت خواهد شد 

خواهس میکنم عزیزم ، ممنون از دعای خیرت ، همچنین خودت انشالله به مراد دلت برسی و هر حاجتی به دل داری ...

ممنون گلم خیلی از حرفات آرامش گرفتم خیلی آروم شدم خدا این حالم و چندین برابر به خودت بده 

چون واقعا حالت گریه داشتم 

ان شاء الله زندگیت همیشه خوب و پر از برکت الهی

ممنون گلم خیلی از حرفات آرامش گرفتم خیلی آروم شدم خدا این حالم و چندین برابر به خودت بده چون واقعا ح ...

عزیزم❤️🥰 قربون اون دلت بشم که شکسته و زودی گریه ات میگیره، خدا تو دلهای شکسته خیلی جا داره، از خدا بخواه و مطمئن باش نصیبت می‌کنه ، منم از خدا می‌خوام زودتر حاجتت را روا کنه .

سعی کن شاد زندگی کنی ، ایمان داشته باش خدا میبیندت و هواتو داره و بهترین ها را واست کنار گذاشته ، از چیزایی که داری لذت ببر ، شادی مهمون قلبت 😘🌹