2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4146 بازدید | 298 پست
دیدی اینو🤣🤣

واییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره شاید ممکن الوجود باشن اما ضروری نیستن ، وقتیم ما چشم نمیبینمیشون امتناع میشه. چون اثبات نشده

ممکن الوجودی هستن که ضروری شدن چون تو قران اومده که وجود دارن 

و اینکه لزوما چیزی که ما با چشم نمیبینیم ممتنع نیس 

اره شاید ممکن الوجود باشن اما ضروری نیستن ، وقتیم ما چشم نمیبینمیشون امتناع میشه. چون اثبات نشده

اینایی که میگی فرق داره مثلا سی مرغ ممکن الوجود هست رابطه امتناعی وقتی برقرار میشه که دو چیز در تضاد باشن وجود با وجود نداشتن در تضاد نیست (نمیدونم چرا)برای وجود رابطه امتناعی نیست تهش ممکن الوجود بشن

ببین من مذهبی نیستم خیلی چیزارو قبول ندارم جون با هقل و منطقم رفتم دنبالش و تا وقتی با عقل و منطق و ...

پس چرا میگن قران تنها چیزیه که هیچوقت تحریف نشده؟

یعنی خدا همینجوری مارو رها کرده به حال خودمون؟

پس چرا میگن قران تنها چیزیه که هیچوقت تحریف نشده؟یعنی خدا همینجوری مارو رها کرده به حال خودمون؟

خودت میگی میگن 

کی میگه 

طبق چه اسنادی میگه؟ 

هیچ. چیز مطلقی تو این دنیا وجود نداره 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

سلام قشنگم خوبیچه جالب باور میکنی من اصلا ن فیلم دیدم در مورد حرفام و نه اهل کتاب خوندنم؟ عقتیمو با ...

وای وای وای چه جالب بخدا دیشب میخواستم ازت درباره ساب هم بپرسم ساب  گوش دادی تا الان ؟ خب خیلی جالبه خیلی فکر عمیقی داری که خودت یه این افکار. دست پیدا کردی . تمام این کتابها و این فیلم ها هم از فکر آدم های مثل شماست دیگه . بله من هم خیلی فیلم های شاهکار دوست دارم هم با یکسری رمان‌ها زندگی کردم و آدمو می‌بره به دنیای دیگه الان مدتی هست افسرده شدم بخاطر یک سری مشکلات و کنار گذاشتم امیدوارم دوباره شروع کنم 

ممنونم عزیزم 💐 تجربه دیگه ای درباره ساب داشتی بهم بگو رنگ چشمت ثابت موند ؟ 

من گوش دادم سردرد نگزفتم فقط زیر پلکم حالت نبض میزد 

گفتم حتما فکرم خیلی الان شلوغه و مناسب ساب نیست 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
من ی‌کی میشناسم موکل میزاره تو مشهد ۶۰ ۷۰ میلیون شایدم بیشتر

دنبال این چیزا نرید اولا کلاه برداره دوما موکل اگه واقعی باشه خیلی خیلی تو زندگی اون فرد و حتی نسل های بعدی هم اثر منفی داره ببنید اجنه هم مثل ماها خانواده طایفه و خونه زندگی دارن و اصلا دوست ندارم در اختیار انسان باشن اگه یکی اونا رو اسیر کنه به عنوان موکل اونا در قبالش کلی انرژی های حیاتی از انسان میگیرن و همش تو زندگیش بستگی پیش میاد . شاید فقط یه قد ت پیدا کنه ک از غیب خبر بده مثلا بگه فلان چیزو کی دزدیده یا بتونه دعا بنویسه اما در مقابل سلامت روحی و جسمی رو از دست میده  ب علاوه کلی مشکلات دیگه 

وای وای وای چه جالب بخدا دیشب میخواستم ازت درباره ساب هم بپرسم ساب گوش دادی تا الان ؟ خب خیلی جالبه ...

عزیزمی🌺❤️

رنگ چشمم ثابت نموند اما بعد اون ماجرا فهمیدم به هرجی فکر کنیم و تمرکز کنیم باعث میش انرژیمون همون سمت بره و اون اتفاق بیوفته 

ما فقط اندیشه ایم 

غیر از ان استخوان و ریشه ایم

ینی همه چی درون خودمونه هرچه بیرون دنبالشیم اگه به خود شناسی برسیم داخلمون هست 

بنظرم حای دکتر اعصتب و مشاور و روانپزشک باید خودشناسی یاد بویریم خودمون بهترین دمتریم برای خودمون 

تجربه های خودمو میگم مثلا وقتی حال روحیم خوب نیست سعی میکنم بیرون نرم چون واضح میبینم که ادمای بدو جذب میکنم همش بحث و اعصاب خوردی های کاملا الکی پیش میاد یا حالم خوب باشه میرم بیرون ادما همه به روم میخندن و خنده رو هستن

من هنوز اول راه خودشناسیم خیلی ضعیفم هنوز رو خودم کنترل ندارم خیلی جاها موقع عصبانیت به خودم اسیب میزنم مثل خودخوری که اسیب بزرگی میزنه اما بنظرم همینکه بفهمیم باید بریم دنبال خود شناسی 90 درصد راهو رفتیم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

وای وای وای چه جالب بخدا دیشب میخواستم ازت درباره ساب هم بپرسم ساب گوش دادی تا الان ؟ خب خیلی جالبه ...

راجب ساب 

یه عده میگن مضره 

یه عده میگن مفیده 

یه عده میگن باید ساب پولی بخری یه عده میگن باید برات مخصوص بسازن و.. کلا خیلی چیزا شنیدم بنظرم بی تاثیر نیست بسته به نوعش فقط باید باهاش حس خوب داشته باشی و خودتو اون جور ک میخوای تصور کنی و اب زیاد بخوری چون 70درصد بدن مارو اب تشکیل داده 

عزیزمی🌺❤️رنگ چشمم ثابت نموند اما بعد اون ماجرا فهمیدم به هرجی فکر کنیم و تمرکز کنیم باعث میش انرژیم ...

کاملا درسته 

متاسفانه منم خیلی خودخوری میکنم 

راجب ساب یه عده میگن مضره یه عده میگن مفیده یه عده میگن باید ساب پولی بخری یه عده میگن باید برات مخص ...

اره مطمئنم تاثیر  زیادی داره من مرتب گوش ندادم در عرض دوسه روز زیر پرچم حالت نبض دار میزد اونم دائم