سلام قشنگم خوبی
چه جالب باور میکنی من اصلا ن فیلم دیدم در مورد حرفام و نه اهل کتاب خوندنم؟ عقتیمو با فکر کردن و تجزیه تحلیل بهش رسیدم نمیگم درسته ولی جالبه که مثلا میگید فیلم یا فلان کتاب راجب این حرفه
میدونی من هیچیو قبول ندارم هیچیو حتی خودمو
میبینی خواب میبینی اصلا شابد ما خود واقعیمون تو خوتبه و وقتی بیدار میشیم هیچی یادمون نیست؟ ممکنه این بیداری خواب باشه و طوری طراحی شدیم که زندگی اصلیمون ک. خواب هستو یادمون نیاد
راجب ساب شنیدی؟ من یه مدت ساب تغییر رنگ چشم گوش میدادم ینی نتونستم گوش بدم بشدت سردرد میگرفتم و حالت تحوع و میگردن میومد سراغم. ولش کردم ولی تو یه دوره خیلی علاقه داشتم رنگ چشمم کهربایی بشه یه عکس رنگ چشم کهربایی دیده بودم هنوزم تو ذهنمه مدام بهش فک میکردم بعد حدگد یه هفته 10 روز اتفاقی جلو ایینه بودم حس کردم اون روز تغییر کردم عین همیشه نبودم تو ایینه وقت کردم به چشمام چون خیلی خاص شده بود دیدم تو حاله قهوه ای چشمم رگه های کهربایی هست جوری ک مشخصه علنا رنگ چشمم روشن تر شده بود نه خیلییی ک بگم اما یه تغییر ریز داشت که مشخص بود برای خودم
خب این راجب دی ان ای هست فک. کن با فکرت و تمرکزت میتونی رنگ چشمتو عوض کنی دیگه فک کن ماچه قدرت هایی داریم؟ و خیلی محکم بر این باورم پول چیزیه که باهاش ذهنم مارو از اصل خودمون دور میکنن تا ارزش خودمونو ندونیم الان برو تو موچه به مردم نگاه کن. چی میبینی هرکی مشغول یه کاریه اصلا هیچکس حواسش به خودش نیست هممون درگیر امورات دنیوی شدیم خب قطعا این یه سیاست خیلی قوی پشتشه
ببخشید زیاده شد🌺