2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 296 پست
خب بعدش چیشد

هیچی دیگه یه چیزایی از خواهر برادرامون گفت ک همش مو ب مو و درست بود،

بعدم در مورد آینده گفت ک اونم مو ب مو و درست اتفاق افتاد،

ولی بعدش ب هرکس گفتیم رفتیم پیش ایشون،گفتند اشتباه کردین

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک پولداره عشق داره اصالت داره آبرو داره همه چی داره حالا ی روزی ب حرفم میرسید

نمیخوام از مال و اموال بابام مایه بزارم ولی خداشاهده هرکس اومده سمتم بخاطر پول بابام اومده، بخاطر اینکه چندین سال آبروداری کردیم، مامانم بخاطرم زحمت کشیده سمتم نیومدن، فقط و فقط برای پول اومدن

باور کن منم دلم میخواد عاشق بشم، خانواده تشکیل بدم ولی اموال بابام چشم پسرا رو گرفته

با پول دیگه عشقی برات نمیمونه...

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

مرسی قشنگم عزیزمی 😍🌺جتما اسکرین شات گرفتم فردا دانلود کنم فیلنای با این مضمون خیلی دوست دارم. مید ...

سلام خواهش میکنم 💐❤️ در مورد اون قدرت انسان اگه خواستی بهم بگو چون برام جالبه منم این عقیده رو دارم کارلوس کاستاندا میگه انسان قدرت داره حتی خودشو به پرنده تبدیل کنه و پرواز کنه منتها از اول انقد ذهن مارو محدود کردن که نمی‌تونیم اینو باور کنیم 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
کجا برم؟؟🤔🤔🤔

سلام خوبین...

امروز رفتم ولی باز نبود 🤦‍♂️نمیدونم چی شده ؟؟؟همه م نشسته بودن از یکی شون بپرسم ببینم کجاس اصلا🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️بخدا بمن میگن عرفی بد شانس

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مشکل اینه خانواده شوهرم هستن قطع رابطه کامل کروم ولی شوهرم ازم ناراحته دلخوره زندگیم میپاچه اینطور ا ...

ببین مردا رو باید فقط خرشون کرد الان یه عده نریزن سرم من واضح گفتم چون اینجا مشکل همه خانوما اینه سیتست ندارن نمیگم خودم سیاستمدارم اتفاقا خودمم خیلی ساده ام اما ما باااید از هوشمون استفاده کنیم به شوهرا هرچی بگی خانوتدت دعا میگیرن عمرا قبول نمیکنن حتی با چشم خودشونم ببینن پس باید فک. منی ببینی چی بگی تا شوهرت رام بشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

سلام خواهش میکنم 💐❤️ در مورد اون قدرت انسان اگه خواستی بهم بگو چون برام جالبه منم این عقیده رو دارم ...

سلام قشنگم خوبی

چه جالب باور میکنی من اصلا ن فیلم دیدم در مورد حرفام و نه اهل کتاب خوندنم؟ عقتیمو با فکر کردن و تجزیه تحلیل بهش رسیدم نمیگم درسته ولی جالبه که مثلا میگید فیلم یا فلان کتاب راجب این حرفه

میدونی من هیچیو قبول ندارم هیچیو حتی خودمو 

میبینی خواب میبینی اصلا شابد ما خود واقعیمون تو خوتبه و وقتی بیدار میشیم هیچی یادمون نیست؟ ممکنه این بیداری خواب باشه و طوری طراحی شدیم که زندگی اصلیمون ک. خواب هستو یادمون نیاد 

راجب ساب شنیدی؟ من یه مدت ساب تغییر رنگ چشم گوش میدادم ینی نتونستم گوش بدم بشدت سردرد میگرفتم و حالت تحوع و میگردن میومد سراغم. ولش کردم ولی تو یه دوره خیلی علاقه داشتم رنگ چشمم کهربایی بشه یه عکس رنگ چشم کهربایی دیده بودم هنوزم تو ذهنمه مدام بهش فک میکردم بعد حدگد یه هفته 10 روز اتفاقی جلو ایینه بودم حس کردم اون روز تغییر کردم عین همیشه نبودم تو ایینه وقت کردم به چشمام چون خیلی خاص شده بود دیدم تو حاله قهوه ای چشمم رگه های کهربایی هست جوری ک مشخصه علنا رنگ چشمم روشن تر شده بود نه خیلییی ک بگم اما یه تغییر ریز داشت که مشخص بود برای خودم

خب این راجب دی ان ای هست فک. کن با فکرت و تمرکزت میتونی رنگ چشمتو عوض کنی دیگه فک کن ماچه قدرت هایی داریم؟ و خیلی محکم بر این باورم پول چیزیه که باهاش ذهنم مارو از اصل خودمون دور میکنن تا ارزش خودمونو ندونیم الان برو تو موچه به مردم نگاه کن. چی میبینی هرکی مشغول یه کاریه اصلا هیچکس حواسش به خودش نیست هممون درگیر امورات دنیوی شدیم خب قطعا این یه سیاست خیلی قوی پشتشه

ببخشید زیاده شد🌺

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭