2777
2789
عنوان

وای خیلی خوشحالم خیلی لاغرتر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 84 پست
عزیز دلم خیلی خوشحال شدم، خداروشکر جواب اون همه سختی بالاخره روزای شیرینه، خوشبختترین باشی الهیمشکل ...

ن 

سمعک دارم 

برطرف ک نمیشه

راهش همین سمعک بود

و ازاروز من سمعکمو میزنم بیرون

داخل خونه هم گاهی

همسرم سنتی اومد جلو

بش گفتم

خانوادش راصی نبودا اصلا

چون هم تک عروسم هم مالی اوکی ترن

قبولم نداشتن زیادن

ولی اقاعه عقب نکشید

نمدونم حکمته قسمته چیه 

بعد کلی روابط اشتباهه و انتخاب اشتباه خواستم منطقی و سنتر ازدواج کنم ک این شد

فعلا مشکلی نداریم

ولی توروخدا منو دعا کن همیشه خوب بمونیم و همیشه بخادم

تازه حالم خوب شده 

تازه افسردگیم مقداری خوب شده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

من الا یکماهه فقط قند و کلا شیرینی رو بشدت کم کردم .غذامم اوکیه۳کیلو کم کردم..راضی ام هستم ب همین

من هر ۲ هفته ای یک بار مثل خر میشینیم عقده هامو میخورم🥲😂😂

مثلا هر جا میرم یه خوراکی خشمزه میبینم میخرمش جمع میکنم وقتی روز تعطیلیم رسید میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هدف منم ۶۷ البته ۶۸ هم بشم بسیاااااررر راضی ام ولی بعد کانادایی خیلی مراقب باشیا ول نکنی یهو ز ...

نه عزیزم بعدش دوباره کالری شماری میگیرم اخه تو کالری شماری پیتزا هم میخورم 😂😂

و باشگاه هم میرم ایشالا تا عید ۶۴

الان زندگیت خیلی بهتر شده نه.؟

اره  خیلی اعتماد  ب نفس دارم.  وقتی چاق باشی  اولین چیزی که  حالتو بد میکنه شکمه. 

ولی  لاغر شدن   درصورتی  خوبه که  از  مواد مغذی  برای بدنت کم نذاری.

مکمل ویتامینی بخور. ورزش هم بکن بزار خونرسانی بشه.من خودم   هفته سه مرتبه  پیاده روی  میرم.

ن سمعک دارم برطرف ک نمیشهراهش همین سمعک بودو ازاروز من سمعکمو میزنم بیرونداخل خونه هم گاهیهمسرم سنتی ...

آخی عزیزم خیلی خوشحال شدم برات، چه اشکالی داره گلم سمعک هم یه وسیله مثل عینکه، آدم شعور داشته باشه این چیزا براش مهم نیست، خدارو شکر که از اون آدم بی منطق نفهم خلاص شدی، خدا بهترشو برات در نظر گرفته بود. عشقتون پایدار و ابدی🌺

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اره خیلی اعتماد ب نفس دارم. وقتی چاق باشی اولین چیزی که حالتو بد میکنه شکمه. ولی لاغر شدن در ...

من فعلا پریودم و کراتین میخورم عزیزم و فیفو هم میخوام برم بخرم با ویتامین هیر

آخی عزیزم خیلی خوشحال شدم برات، چه اشکالی داره گلم سمعک هم یه وسیله مثل عینکه، آدم شعور داشته باشه ا ...

ممنونم قشنگم

مچکرم انشالله شمام عاقبت بخیر بشید الهی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

ممنونم قشنگممچکرم انشالله شمام عاقبت بخیر بشید الهی

مرسی عزیزم 🌷🌺 همچنین

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
من رژیمم اول کالری شماری بود الانم که کانادایی هست و بعدشم دوباره کالری شماری میگیرم و بعدش یه ۳ روز ...

انشالله خدا کنه منم تا دو ماه آینده بیام زیر هفتاد دوست دارم محدوده وزنم تو دهه ۶۰ باشه ۷ کیلو کم کنم به آرزوم میرسم یک سال گیر کردم پارسال با زحمت زیاد رسیدم به ۶۹ عالیهههه عالی شده بودم تا عدد ۶۹ رو رو ترازو دیدم یه ساعت بعدش فهمیدم حامله ام🤣 دیگه باطل شد همه چی الان زایمان کردم پنج ماهه رو ۷۴ ام