2777
2789
عنوان

وای خیلی خوشحالم خیلی لاغرتر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 85 پست
الان ۷۴ قدمم ۱۶۹ هست

منم ۱۶۶ وزنم ۷۴ وای آرزومه بشم ۶۸ عالی میشم الان دو سه روزه فستینگ ۱۶ ۸ و شروع کردم به نظرم خیلی خوبه جمع شدم رژیم خاصی ندارم فقط سعی میکنم کم خوری کنم تو رژیمت چیه؟ واقعا لاغری و خوش اندامی بهترین لذت و حس دنیاست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نکنید توردخداااا🤯نابود میکنید خودتونو...بدن ب همه چی احتیاج دارهبه مرور دچار سنگ صفرا میشید بخا ...

خداراشکر فعلا چیزیم نشده ولی من کلا کم می‌خوردم چیپس و پفک زیاد شده بود که با این رژیم فراموششون کردم 

وای عزیزم آره با کاربری قبلیم تاپیکاتو میخوندم، الان ازدواج کردی خدارو شکر؟ با همون شخص یا کس دیگه؟

ن عزیزززم

اون بره خدا جوابشو از راه دیگ بده الهی

بااون بعد کلی روزای جهنمی و تحقررو خورد کردن جداشدیم

الان دوماهیه عقدم با شخص دیگ

توروخدا دعام کن خوشبخت شیم خیلی دوسش دارم حیف این احساس پاکم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

و اینکه کسی ک تو مدت کم اینقد وزن کم کنه به همون سرت هم اگ دوروز شل کنه برمیگرده

اره دیگه نباید شل کنی باید بعدش هم باز رژیم بگیری عزیزم من بعدش کالری شماری میگیرم با باشگاهمم میرم و یه روز هم در هفته میتونم تا خرخره شکلات پیتزا کیک بخورم

صلاح مملکت خویش خسروان دانند...من ب بدنم اسیب زدم شما نزنید به هرقیمتی

درسته نخوری کردن اشتباهه ولی یه بار واقعا می ارزه خیلی حس خوبی به آدم دست میده البته اگه تا آخرش بتونی رو همون وزنت بمونی

ن عزیزززماون بره خدا جوابشو از راه دیگ بده الهیبااون بعد کلی روزای جهنمی و تحقررو خورد کردن جداشدیما ...

عزیز دلم خیلی خوشحال شدم، خداروشکر جواب اون همه سختی بالاخره روزای شیرینه، خوشبختترین باشی الهی

مشکل شنواییتون چی؟ برطرف شد بحمدلله؟

فقط 37 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
عزیزم همیشه برمیگشتم به وزن اصلیم ولی الان ۱ ماه نیم جدی شروع کردم و از ۸۴‌ رسیدم ۷۴🥲قدمم ۱۶۹ هست و ...

دقیقا هدف منم ۶۷ البته ۶۸ هم بشم بسیاااااررر راضی ام ولی بعد کانادایی خیلی مراقب باشیا ول نکنی یهو زحمتت هدر بره 

منم ۱۶۶ وزنم ۷۴ وای آرزومه بشم ۶۸ عالی میشم الان دو سه روزه فستینگ ۱۶ ۸ و شروع کردم به نظرم خیلی خوب ...

من رژیمم اول کالری شماری بود الانم که کانادایی هست و بعدشم دوباره کالری شماری میگیرم و بعدش یه ۳ روز استراحت میدم با خودم بعدشم ژنرال موتور میگیرم

تا عید بشم ۶۴🥲🥲