2777
2789
عنوان

مادر بزرگ شوهرم و دخالتاش

122 بازدید | 17 پست

من سه ساله عقد کردم نامزدم پر عممه و تز قبل خانواده ها میشناختن همو و  مامانم راضیک کرد بله بدم 

ولی مادر بزرگ شوهرم(پدریش) به شدت نا راضی بود و میگف نباد با فلانی (من) ازدپاج کنی وقتی دختر عموت مجرده و ....

خلاصه نتمزدم اینا ب حرفش نکردن و اومدن 

یک ماه پیش مادر شوهرم با این خانوم سر من بحث میکنن و مادربزرگ نامزدم هرچی حرفه بار منو خانودم میکنن ک ای اینا چیمارن و اینا هرچی از دهنش در اومده ب مادر شوهرم گفته مادر شوهرمم از خونه بیرونش کرده 

هفته پیش پدر شورهرم مادر شوهرمو مجبور کرده ک اشتی کنه با مادرش و اینا 

دو شب پیش مادر شوهرم زنگ زد ب شوهرم میگه بیا مامان بزرگتو ببریم یه شهر دیگ پیش دکترش ک مریضه و اینا من ب شوهرم گفتم براچی وقتی ب زنت و خانوادش بی احترامی کنه تو ببریش دکتر با اینکع نه تا بچه داره و یه عالمه نوه باز مامانتم ببرتش کنارش باشه بعد نامزدم میگ تو خودتو تو این چیزا دخالت نده تو چیکار داری میگم من ب اونا کاری ندارم اونا هرچی از دهنشون در میاد میگن نامزدمم دیروز پاشده بردتشون از دیروز ک رفته اخر شب چهارتت پیام ساذه داده و تموم 

مادربزرگ شوهرو دیگه کجای دلم بزارم😐😕

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن حرفاتو پدرت با پدرشوهرت بزنه بدونن صاحاب داری مادرا دخالت نکنن بهترهپدرا حرف بزنن حساب میبرن

اخه بابام میگ حق داره نمدونم وظیفشونه بابام جای 

اونا منو متقاعد میکنه

میفهمم چه حس بدی داری 

منم تجربه مشابه داشتم 

مادربزرگ نبوده خاله شوهر بوده تازه مادرشوهرمم جون میداده برا خواهرش 

من اشتباه کردم تو نکن 

من غر میزدم و دعوا میکردم با همسرم 

آخر هم خودم خراب شدم

متاسفانه هر حرکت و اقدامی از طرف تو باعث درگیری و اختلاف میشه 

هیچ کاری نمیتونی بکنی 

فقط سکوت کن 

وقتی سکوت کنی و از خودت دفاع نکنی بقیه از تو دفاع میکنن ولی همین که وارد عمل بشی همه سکوت میکنن و چون سنش و جایگاه مادربزرگ بالا هست همه احترام ها به سمت اون هست 

تا همسرت طرف تو باشه 

اگر غر بزنی و بهونه گیری کنی فکر میکنه حرف مادربزرگش درسته و تو انتخابش اشتباه کرده 

میفهمم چه حس بدی داری منم تجربه مشابه داشتم مادربزرگ نبوده خاله شوهر بوده تازه مادرشوهرمم جون میداده ...

اخه اون مادر بزرگش جلو همه میگ شوهرم و من چیکارن و فلات و هزار تا حرف دییگ

اخه اون مادر بزرگش جلو همه میگ شوهرم و من چیکارن و فلات و هزار تا حرف دییگ

میفهمم 

به نظر خودت چکار میتونی بکنی؟

تو جمع جوابش رو بدی 

همه نمیگن حرمت نگه دار اون مادربزرگه 

تازه پدرشوهرت باهات در میوفته 

همیشه خودت رو بزن به مظلومیت 

یه بار گریه کن و با گریه از جمع خارج شو ببین چی میشه 

میدونم کنترل زبون خیلی سخته 

چند سالشه ؟

تو چند سالته؟

سعی کن خیییییییییییلی کمتر ببینیش که حرمت ها حفظ بشه 

ببین گزینه تطمیع هم همیشه جوابه 

نمک گیرش کن 

براش هدیه و سوغات و اینا بخر کاری کن همه چیز برعکس بشه 

نزدیک روز مادره زرنگ و صبور باشی نظرش رو عوض میکنی 

معلومه پیرزن بی سیاست و عجولیه اگر عاقل باشی نمک گیرش میکنی

میفهمم به نظر خودت چکار میتونی بکنی؟تو جمع جوابش رو بدی همه نمیگن حرمت نگه دار اون مادربزرگه تازه پد ...

سیاستش بالاعه همیشه از در مظلومی پیش میره میشینه گریه میکنع از روزی ک مادر شپهرم بیرونش کرده مبگ فراموشی گرفتم و فلان من ماهی یه بارم نمیبینمش حتی نمیدون اون ۸۰ هس فک کنم من ۱۸ من حتا ب اون نزدیکم نمیشم ازش چندشم میشه براش کادو بگیرم اخه