2777
2789

دانشجو پزشکی بود هی حرف زد ک اره با رتبه 3000 کشوری دندون قبول میشی منابعت چیه کدوم استانی کدوم شهر

دو ساعتتتتتتتتتت حرف زدم باهاش ک در اخر گف باید مشاور داشته باشی پیدا کردی خبرم کن😐😐😐😐

خب ک چییییی خودم میدونستم مشاور خوبه وایییی کلی کار میتونستم انجام بدم تو همین تایممم همش شرو ور تحویلم داد

خاک توسرمن بشه ک همون اول بلاکش نکردم فک کردم دانشجوعه چیز بدرد بخوری میخواد بگه

جورجیام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شانس آوردی بهت نگفته تو خونه مون یه پنگوئن داریم روزی دویست تا تست درست میزنه بیا خونه مون بهت نشونش بدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ولی خدایی یه چیزی واسم تو این 3 سالی که اومدم دبیرستان و تو جو کنکورم واسم اثبات شده واقعا دانشجو های پزشکی یا دندون و نباید ازشون مشاوره گرفت حقیقتا هیچی نمیدونن این آخریه دختر دوست مامانم بود یه جورین انگار دلشون نمیخواد حرف بزنن 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

اینا لو نمیدن بابا ، میخوان بگن آره بابا من باهوشم و با کمترین تلاش قبول شدم در حالی که اینطوری نیست توی کنکور باید زحمت بکشی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

راستی جورجی جون تو دیگه چرا توی کنکوری ما رو باش گفتیم پولداری بابا

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

اینا لو نمیدن بابا ، میخوان بگن آره بابا من باهوشم و با کمترین تلاش قبول شدم در حالی که اینطوری نیست ...

اصن من ازش هیچ سوالی نداشتم کلا کاری باهاش نداشتم خودش شروع کرد

جورجیام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️