2777
2789
عنوان

بچه دار شدن یا نشدن چرا انقدر جبهه میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 74 پست
صددرصد باهاتون موافقم خودمم دوتا بچه دارمولی اونی کع تاپیک میزنه پول ندارم فلان چیز بخرم درک نمیکنم ...

يكبار اوي تاپيك ديدم، ٨٠ درصد ميگفتن كهنه ميكنيم بچه رو.و همشون دوتا داشتن و سومي حامله بودن

يكي گفت چرا بچه دار ميشي وقتي نداري..

شايد ١٠ صفحه ريپلاي شد واي به خاطر اينكه پول پوشك نداريم

بچه نيازيم؟😔😔😔😔

💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله درسته کاملا نظر شخصی هست 

چه اونی که چند تا میاره چه اونی که نمیاره هر کس به خودش مربوطه و حق نداریم کسی رو به خاطرش سرزنش یا قضاوت کنیم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

نی نی سایت جای عجیبیه

یکی تو سن مثلا زیر۳۰سال بگ دلم ازدواج میخواد همه میپرن بهش ک تو بفکر پیشرفت نیستی فقط میخوای ازدواج کنی

کسی ک بالای سی سال ازدواج نکنه بعضیا میان میگن توکار درستو کردی ک ازدواج نکردی مرد چیه اصلا هرجا مرد دیدی بزن بکشش

یا میگن کاش ازدواج میکردی دبگ جز ترشیده ها حساب میشی

درحالی ک‌کلی خانم تو سایت هستن ب سی سال ب بالا رسیدن حسرت میخورن ک چرا موقعیتای بهترو از دست دادن یا بعضیا از این موضوع راضین

پس کاش قبل این ک راجب ازدواج کردن یا نکردن دیگران تو سن بالا یا پایین نظر بدین

ب این فکرکنین طرف اونقدر عقل داره ک شرایط زندگیشو بسنجه ببینه نیاز ب ازدواج داره

اصلا میتونه ی همسر خوب باشه از لحاظ روانی تحمل زندگی مشترکو داره و برعکس

یا کسی ک‌ سه تا بچه داره

میریزن رو سرش ک چرا بچع اوردی تو‌ک الان وضعیت مالیت خرابه چرا س تا بچه داری

درحالی ک امکانش هست طرف موقعی ک وضعیت مالیش خوب بوده س تا بچه اورده و ی درصد ب این وضعیت مملکت اینقدر داغون‌میشه فکرنکرده بود

يكبار اوي تاپيك ديدم، ٨٠ درصد ميگفتن كهنه ميكنيم بچه رو.و همشون دوتا داشتن و سومي حامله بودنيكي گفت ...

دقیقا انگار فقط،پول پوشکه

کاری هم نمیشه کرد ها نمیفهمن

دقیقا اطراف من اونها که بیشتر مشکل اقتصادی دارن ۳تا بچه دارن!!  

یکبار به یکیشون گفتم دوتا داری خداروشکر پسردخترن دیگه نمیخواستی ببندی راحت بشه

گفت نه گناهه   

من معتقد مونده بودم چی گناهه!! 

یا کسی ک‌ سه تا بچه دارهمیریزن رو سرش ک چرا بچع اوردی تو‌ک الان وضعیت مالیت خرابه چرا س تا بچه دارید ...

من خودم ازونايي هستم ك ميرم سوال ميكنم

قبلش هم ميرم تاپيكاشو ميبينم

فيلم هندي نيست ك عزيزم همه اونايي ك ندارن يهو ندار شده باشن..شرايط زير معمولي داشتن و با تورم شدن فقير.

طرف تاپيك سال ٩٠ هست ك پول شيرخشك ندارم، 

ولي بعد اون سه تا بجه اورده! 

💕

دقیقا انگار فقط،پول پوشکهکاری هم نمیشه کرد ها نمیفهمندقیقا اطراف من اونها که بیشتر مشکل اقتصادی دارن ...

اخه كسي ك ٥٠٠ تومن ماهانه پوشك براش زياده

يعني خودش نميفهمه نبايد بچ بياره؟

پوشك و شير ديگه جز اولين احتياجات يك نوزاد هست.

جالبه يكي نوشته بود بگو خارج همه كهنه ميبندن، ي بلاگر خارجي هست كهنه ميبنده..!! اون خارجي با پول قهوه ساز خونش ميتونه تورو بخره و ازاد كنه

💕

از قضا یکیشون همین جا تو این سایت هست از زمانی که با وجود مشکلات زیاد زندگیش  فرت فرت تاپیک‌میزد دیگران رو تشویق میکرد به فرزند اوری و شعار بچه روزیشو با خودش میاره تا زمانی که طلاق گرفت بچه هاش اواره شدن نون شب نداشت بده بچه هاش تا زمانی که خراب شد سر زندگی یکی دیگه و بچه های یه بدبخت دیگه رو هم اواره کرد تا الان که وضعیت روحی بچه هاش یکی از یکی داغون تر 

همه ی تاپیک هاش هست شکر خدا 

از این دسته زیادن حیف زیر بار نمیرن

که چه ظلمی کردن در حق بچه هاشون

که به خاطر دل خودشون و اینکه اسباب بازی میخواستن بچه اوردن و گفتن به خودمون مربوطه تصمیم شخصیه

الان هم خودشون تو عذابن هم‌چندتا بچه رو تو اتیش تصمیم اشتباه خودشون و خودخواهی هاشون سوزوندن

کسی ک پول شیر خشک و پوشک و درمان بچه هم نداره بنظر من حماقته ک بچه دار شه 

این نظر شخصی منه 

وگرنه کسی ک پول شو داره ده تا بیاره به ماچه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اخه كسي ك ٥٠٠ تومن ماهانه پوشك براش زيادهيعني خودش نميفهمه نبايد بچ بياره؟پوشك و شير ديگه جز اولين ا ...

مساله اینه که متوجه نمیشن اصلا کهنه بستن مساله نیست

مساله توان مالیه و تازه مسکن 

نمیشه خونه بسیار کوچیک داست حالا انشاالله واسه خودشون بعد سه تا بچه ‌....گناه دارن بچه ها

هرکس نظرش محترمه و هرکس بچه دوس داره یا نداره به خودش ربط داره به کس دیگه ربط نداره ولی درکل نظر من اینه خیلی نفرا هستن حتی تو همین سایت حسرت بچه داشتن تو دلشون مونده بنظرم ناشکری کنی یا دیر بچه بیاری دیگه خدا قهرش میگیره و به آدم بچه نمیده و باید تو حسرتش بسوزی درضمن نظر من اینه بچه بد نیس خوبه بزرگ بشن پشت مادر پدرن کسی جرات نداره بگه بالا چشمت ابروئه همینجور که خودم و خاهر برادرام برا مادر پدرمون هستیم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم