2777
2789
عنوان

بچه دار شدن یا نشدن چرا انقدر جبهه میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا باید به کسی که شرایط نگهداری بچه رو نداره و هی بچه میاره احترام گذاشت شما کودک ازارها رو دوست دا ...

عزیزم لزوما بچه ای که تو رفاه باشه خوش بخت یا بچه ای که از لحاظ مالی مرفه نباشه بدبخت نمیشه

برو سرگذشت ایلان ماسک و رونالدو و دکتر حسابی و مهدی طارمی و امثال اینارو بخون ته فقر بودن ولی زندگی هزاران معجزه داره

داشتن یه پدر و مادر خوش فکر و قوی بزرگترین سرمایه یه بچست

این نظر منه

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون

خانمه تاپیک میزنه باردارم میوه میخوام شوهرم گفته یک قرون پول ندارمخب ببخشید الان به این خانم چی‌بگیم ...

اینکه خوبه.

طرف تاپیک میزنه حامله ام بعد زایمان میخوام جدا بشم😐

بچه های الان چندسال دیگه وارد جامعه میشن میتونن آسیب زننده باشن،پس نمیشه گفت یک مسئله ی شخصیه.

نه شرایط رسیدگی دارن نه چیزی. فقط میگن بیاریم. 

اینکه خوبه.طرف تاپیک میزنه حامله ام بعد زایمان میخوام جدا بشم😐بچه های الان چندسال دیگه وارد جامعه م ...

یک تاپیک بود خانمه پول میوه نداشت برای بچه اش بخره

بعد بهش گفتن چرا تو این شرایط اوردی

گفته بود حسرت نداری بکشم حسرت مادر نشدنم بکشم؟

دراین حد خودخواه

و جالبه ۱۹۰ تا لایک خورده بود

یعنی الکی اسم مادر میزارن روی خودشون

عزیزم لزوما بچه ای که تو رفاه باشه خوش بخت یا بچه ای که از لحاظ مالی مرفه نباشه بدبخت نمیشهبرو سرگذش ...

برعكس اينم بگيد چه بچه هاي ك از نداري

توي كانون اصلاح تربيت هستن، سر چهارراه گدايي ميكنن.

ماها نون خشك ميخورن.

و بگذريم از چيزاي ديگه

💕

عزیزم لزوما بچه ای که تو رفاه باشه خوش بخت یا بچه ای که از لحاظ مالی مرفه نباشه بدبخت نمیشهبرو سرگذش ...

مساله فقط رفاه نیست

مساله حداقل ها هست 

عقل حکم میکنه بتونی حداقل ها رو برای بچه ات فراهم کنی بعد بچه دار بشی 

موارد نادر مساله ما نیستن

اکثریت رو نگاه کنی غیر اینه  اکثریت بزرگ میشن با هزار مشکل رو به رو میشن جوونی فقط غصه میخورن

کسی که شرایطشو نداره ولی هرسال بچه میزاد قابل احترام نیست از نظر من

همه ی آدما  قابل احترام هستند

طرز فکر اون فرد قابل احترام نیست

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
هرکس خودش باید در مورد زندگیش تصمیم بگیرهیکی بچه میخواد یکی نمیخواد زندگی هرکس به خودش مربوطه

تو غار زندگی میکنم که هر کاری کردیم فقط و فقط به خودمون مربوط باشه 

مثلا وقتی همسایتون خونشو پر کنه از اشغال شما حق اعتراض داری یا نداری 

با این کامنت شما باید گفت حق اعتراض نداری چون خونه ی خودشه دلش خواسته توش رو طلا پر کنه یا اشغال به من و شما چه