2777
2789
عنوان

بهم گفت خط قرمز منه هااا

257 بازدید | 16 پست

داییمو میگم  😂

رو به بچه فامیل گفت و منو نشون داد 😍😂بخدا خیلی ذوق مرگ شدممم  

داییم از بچگی خیلی دوستم داشت منم وابسته بودم اما واقعا خیلی خجالتیم 😐🤦🏼‍♀️ خیلی اوقات لطفشو به من نشون داده با حرکات و رفتار و صحبت اما خیلیییی خجالتیم من استرسی میشم چیزی نمیگم خیلی بدم میاد از این اخلاقم 

اوخی😁

از دیروز ده بار دارم بهش فکر میکنم 😂

خونشون کیلومتررررها دورتر از خونه ماست . داصتن از شهر ما رد میشدن با کل خانواددددشون با اینکه یه کاریوداشان باید سریع میرفتن اما قبلش واسه اینکه منو ببینه اومد خونمون تبتنرکرننرنبنب😂😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا عموی منم این شکلیه

یکی از عموهام منو بشدتتت دوست داره چون وقتی سرباز بوده و درس میخونده خونه ما میمونده ینی من با اون عموم بزرگ شدم

هنوزم که هنوزه با اینکه ۲۰ سالم شده اما با من روبوسی کردنی منو محکم و طولانی میبوسه و هنوزم مثه بچگیا همیشه لپمو میکشه🥲😂

وای دقیقا عموی منم این شکلیهیکی از عموهام منو بشدتتت دوست داره چون وقتی سرباز بوده و درس میخونده خون ...

دقیقاا همینه 

بعد مبشه بپرسم چه واکنشب نشون میدی؟؟ من بخدا دست خودم نیست خجالتیمممم بی احساس نیستم اتفاقا اوججج و فورات احساساتم اما روم نمیشه بروز بدم 😭خیلی ناراحتم سر این موضوع . 

دقیقاا همینه بعد مبشه بپرسم چه واکنشب نشون میدی؟؟ من بخدا دست خودم نیست خجالتیمممم بی احساس نیستم ات ...

منم خجالتیم فقط میخندم چیزی نمیتوتم بگم

یه سری دو سال پیش گف بیا گوشت یه چیزی بگم بعد لپمو بوس کرد خندید منم خشکم زده بود یه خنده خرکی زدم که نگو😂🤣انگاری که مثلا خندم زورکی بود..ولی واقعا از شدت خجالتی و شوکه شدنم اون شکلی شد🥲😂

وای دهنتتتتت من توعم یا تومنیی😂چرا انقدر شیر برنجیم ؟

اکه از من کوچیکتری باشی پس تو منی😂

چند سالته؟

وای اره..ادم بشدت احساساتی هستم ولی نمیتونم احساساتمو درست بروز بدم

اکه از من کوچیکتری باشی پس تو منی😂چند سالته؟وای اره..ادم بشدت احساساتی هستم ولی نمیتونم احساساتمو د ...

من واسه اینکه شناسایی نشم سنو بالاپایین گفته بودم 

اما چون تو دوست خوب منی بهت میگم 😂 همسنیم گلی

دقیقاااا