2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3328 بازدید | 93 پست
تقصیر من چیه آخه🤦🏻‍♀️

بنظرم شماهم بدت نیومده بااون مرد راحت باشی 

وگرنه فالو نمیکردی 

باحالا ک احساس میکنی ب مشکل خوردن هنوزم میگی چیکارکنم یا ریپلای کردی 

حالا ک فهمیدی ساده ست و مثل شما سیاستمدار نیست 

چرا  ول کنشون  نیستی 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بخدا قصدی نداشتم فقط از روی اینکه اشناییم فالو کردم اونم فالو کرد همه پستامو لایک کردبعد از ماجرای چ ...

بگیر بلاکش کن هم شوهرش و هم دوستت و 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن همه رو بلاک کن بخدا زندگیتو میپاشه دوستت. شوهرش کرم داره. دوستتم ک انقد عاشقشه نمیخاد قبول کنه مقصر شوهرشه میگ همه برن زیر چادر ک شوهرم نبینه!! پس اتفاقی بیفته میندازه گردن تو 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خیلی بی سیاسته و پرته انگار نمی‌فهمه شوهرش داره چ غلطی میکنه

عزیزم شایدم می‌دونه ولی بخاطر وابستگی شدید اجازه میده شوهرش هر غلطی دلش میخواد انجام بده خیانت کنه فقط اونو‌ ول نکنه 

خیلی دیدم اطرافم اینطور زنای بی عرضه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بنظرم شماهم بدت نیومده بااون مرد راحت باشی وگرنه فالو نمیکردی باحالا ک احساس میکنی ب مشکل خوردن هنوز ...

عزیز من ، من دیگه سراغشو نگرفتم 😐 انفالو هم کردم ، با دوستمم قطع ارتباط کردم ینی از دیشب دیگه جوابشو ندادم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

میشه عزیزم

اونموقع ک این موضوع پیش اومد رفتم نگا کردم نمیشد

الان رفتم دیدم میشد ، هایدش کردم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بگو شوهرتو جمع کن ارتباط خودتونم قطع کن

متوجه نیست! تا باهاش حرف میزنی خودشو میزنه کوچه علی چپ

حتی راجع ب چتمون هم بهش گفتم تو که میدونی من هرچی رو میگه و باهات راحتم چرا گوشیتو میدی دست محمد

سین کرد ولی جواب نداد

بهش گفتم کاش شوخی کرده باشی و اونی که با من چت کرده خودت باشی که بازم خیلی مبهم جوابمو داد! گفت اگه بگم خودم بودم چکار می‌کنی گفتم هیچ‌کار 

و اونم خندید گفت فدات

همین😐

عزیزم شایدم می‌دونه ولی بخاطر وابستگی شدید اجازه میده شوهرش هر غلطی دلش میخواد انجام بده خیانت کنه ف ...

🥲🥲🥲 متاسفانه