2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 83 پست
تا دیروز که استوری گذاشته بود اینستا منم ریپلای زدم (حالا نمی‌دونم چرا یا فراموش کرده بودم چیشده پیج ...

از آدمی که حد نداره و گوشیش دست همسرشه و خط و مرز نداره من دوری میکنم 

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه عزیز من آدم قحطی اومده پیج اون مرده رو فالو کردی؟ میدونم بی قصد و غرض بوده ها ولی خب درست نبود ک ...

بخدا قصدی نداشتم فقط از روی اینکه اشناییم فالو کردم اونم فالو کرد همه پستامو لایک کرد

بعد از ماجرای چت ، امروز دیدم بازم درخواست فالو داده

ب گمونم دوستم و شوهرش باهم به مشکل خوردن سر من🥲💔

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

از آدمی که حد نداره و گوشیش دست همسرشه و خط و مرز نداره من دوری میکنم

ببین بعضی مردا گوشی رو چک میکنن فقط در حد اینکه بفهمن چیزی نیست

بعضی مردا هیزن میرن پروفایل مردم و میبینن و با دوستای زنشون چت میکنن 

ولی من نمیخوام بگم من خوبم من فلانم دوستم قشنگ نیست اما اونیه ک شوهرش میخواد محجبه و ساده و خیلیم دوستم عاشقشه 

اما منم متاهلم فاز شوهر دوستمو درک نمیکنم 🥲

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بخدا قصدی نداشتم فقط از روی اینکه اشناییم فالو کردم اونم فالو کرد همه پستامو لایک کردبعد از ماجرای چ ...

میدونم عزیزم 

کلا اینا خانواده شون ی جوریه نرمال نیستن انگار 

پس تا میتونی باید فاصله رو حفظ کنی

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
میدونم عزیزم کلا اینا خانواده شون ی جوریه نرمال نیستن انگار پس تا میتونی باید فاصله رو حفظ کنی

آره🥲من بودم شوهرمو پاره کرده بودم ک با دوستم چت کرده

دوستم خیلی بیخیال برخورد کرد انگار ک بدش نیومده

چقدر بی سیاسته حتما شوهرش گوشیشو چک میکنهازش دوری کن

خیلی بی سیاسته و پرته 

انگار نمی‌فهمه شوهرش داره چ غلطی میکنه

اه به گناه انداختی دیگه بنده خدا رو شاید.

تقصیر من چیه آخه🤦🏻‍♀️

بلاک کن بره .

به شدت وابسته همسرشه. 

همسر این خانوم هم اگر آدم محترمی بود خودشو جای زنش جا نمیزد با تو حرف بزنه پس لابد یه کرمی داره.

پس فردا خطای شوهرشو میندازه گردن تو میگه تو شوهرمو اغفال کردی.

دوستتم از مخاطبینت دربیار

پیام اینا هم نده بهش.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

تقصیر من چیه آخه🤦🏻‍♀️

به رو خودش نیاورده جلوتو 

مطمعن باش 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
تا دیروز که استوری گذاشته بود اینستا منم ریپلای زدم (حالا نمی‌دونم چرا یا فراموش کرده بودم چیشده پیج ...

نظرم این دوستت به تو و شوهرش حساس شده به چه علت رو نمیدونم ولی اون فالو کردن آخرت بهش ثابت کرد حق با اونه 

یا باهاش قطع رابطه کن قبل اینکه یه تهمتی چیزی بهت نزده و انفالوشون کن یا دیگه عاقبت این دوستی خاله خرسه رو بپذیر

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اصلا این دوستیایی ک پاشون به خونه زندگی آدم باز میشه آخر و عاقبت نداره

خونه هم نرفتیم اصلا