2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین شب چله خونه مادرشوهرتون میرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودمون افتادم شبی ک فهمیدم خواهر شوهرم بارداره تا صب نتونستم بخابم چون دلم میخواست خواهرم ک جاری ...

من میدونم تا برم و ببینمشون گریه ام میافته اصلا حال روحیم خوب نیست تمام آرزوهام از دست رفت

گناه من سادگی بود .

بنظرم خودتو بزن ب دلدرد چن روز مونده ب یلدا برو خونه بابات ب شوهرت بگو بگه چن روز رفته اونجا بمونه استراحت کنه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

من باشم بروی خودم نمیارم و شاد و خندان تیپ میزنم آرایش میکنم میرم چون قطعا اگه نری برات حرف در میارن که حسودیش شده نیومده 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

برو 

همون استرس و افسردگی باعث سقط میشه 

زندگی رو راحت بگیر 

تغذیه خوب داشته باش ورزش کن 

دکتر تو تغییر بده 

مطمئن باش باردار میشی و نی نی هم دنیا میاد

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

عزیزم خودتو درک کن ، تو هم بهترین اتفاقا برات میوفته، نگران نباش ، بهتره که بری تو جمع باشی و فقط سعی کنی اون لحظه از نگرانی به دور باشی و شاد باشی💌✨

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

من میدونم تا برم و ببینمشون گریه ام میافته اصلا حال روحیم خوب نیست تمام آرزوهام از دست رفت

عزیزم میفهممت انشاله تا سال بعد شمام بچه ب بغل برین خونه مادرشوهرت

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

با توصیفی که کردی نری بهتره کاش خونه پدرت هم نری و کلا شوهرت یه سفر کوتاه ببرتت روحیت عوض شه حتی دو روزه هم برید خیلی خوبه ولی اگه مجبورن رفتی سخت نگیر خدا به وقتش یه نطفه ی قوی و سالم بهت میده گلم