2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهرم خبربارداری بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 39 پست
من ۷ هفته به همسرم گفتم و باهم رفتیم نوبت سونوگرافی گرفتیمیه پستونک و بند قشنگ خریدم و کادو کردم، رف ...

من ک انقد مریضم شدیدا سرما خوردم گفتم توماشین بهش بگم دفعه قبل پستونک اینا خریدم‌ چشمم ترسیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین امشب بهش بگو ، هرچی زودتر بفهمه هواتو داره بهتره .... بهش یه نامه بنویس از طرف بچه مثلا بنویس سلام بابایی من دارم میام با بیبی چک بذارشون تو باکس .. وقتی اومد بهش بده ... من خودم هول شدم با بیبی چک از دستشویی اومدم بیرون شوهرم داشت دستاشو می‌شست بهش گفتم ، اینقدر شوکه شد باور نکرد 

بی بی چک رو بذار تو دستمال کنار طرف میوه ببر براش😂منم بارداری اولم پوچ بود برای دومی همش نگران بودم پوچ شه برای همین اصلا مثل اولی ذوق نکردیم ک بخوره تو ذوقمون

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂