2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهرم خبربارداری بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همسرتون بگید باردار هستید اما تا صدای قلبش رو نشنیدید به هیچکس هیچی نگید ..وقتی صدای قلبش رو شنیدید اونوقت با همسرتون یه جشن کوچیک بگیرید ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
والا عادی خبر بدهبا پوشک ۳۰۰ تومنی و شیرخشک ۱۵۰ تومنی، دیگه شور و ذوقی میمونه؟

چقدر حرفاتون بار منفی داره

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
😂😂😂خودم تا غروب سرکارم😁

😂🤦‍♀️خب وقته  شامم اینو بگوو

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
بابا همسرشه خب باید از الان درجریان باشه دیگه..بنظرم از ذوقت همین امروز بگو..ایشالا ک بسلامت بغلش کن ...

منم همینو میگم اصن خودش میگه باید بریم دکتر زنان زودتر بیبی چک هم خودش خریده صب پیام دادم منفی بود

به همسرتون بگید باردار هستید اما تا صدای قلبش رو نشنیدید به هیچکس هیچی نگید ..وقتی صدای قلبش رو شنید ...

نه نمیگم ب هیچکس بارداری قبلیم ک پوچ شد ب دوستام و خانوادم گفتم و زنداییام خیلی بد شد بعدش

من ۷ هفته به همسرم گفتم و باهم رفتیم نوبت سونوگرافی گرفتیم

یه پستونک و بند قشنگ خریدم و کادو کردم، رفتیم یه جایی که خیلی دوست داره، همونجا بهش دادم

دوربین رو هم تنظیم کرده بودم که ازش فیلم بگیره🤩

البته زمان پریود من سفر بود و ندونست که پریود نشدم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.