2777
2789
عنوان

حالم بده خستمممم

64 بازدید | 9 پست

نمی‌دونم این‌چ تقدیریع که من از بچگی دارم. همیشه اینجور بود که یه گروه یه طرف بودن و من یه طرف 

یه گروه با هم خوب بودن و دوست بودن و همشون با من لج‌ میکردن 

دوران مدرسه قشنگ یادمه کل بچه های کلاس تا یک سال با من و ی دختر دیگه قهر بودن و هر چی فکر میکنم دلیلش نمیاد تو ذهنم 

الآنم ک دانشجوام و تو خوابگاه فقط سر اینکه گفتم ساعت دوازدهه چراغو خاموش کنید می‌خوام بخوابم ، همه گارد گرفتن و سر این موضوع کوچیک‌ س روزه همشون بام‌ قهرن 

نظر من اینکه

اگر یه نفر باهات قهر کرد حتما اون مشکل داره

ولی اگر چند نفر و چندجا مختلف افراد باهات قهر کردن بدون خودت یه عیبی داری.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نظر من اینکهاگر یه نفر باهات قهر کرد حتما اون مشکل دارهولی اگر چند نفر و چندجا مختلف افراد باهات قهر ...

ی نفر قهر کرده و بقیه هم طرفداری اونو کردن 

وگرنه من با بقیه شون‌مشکلی نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدلی که از خودت توی ذهنت ساختی همینه ، منم همینطور هستم. تو ناخودآگاه م این حک شده که آخرش این مسئله به دعوا و ... منجر میشه و واقعا هم همینه.

باید این ذهنیت رو تغییر بدی ، من جدیدا با خودم تکرار میکنم که : خدایا شکرت انتظار موفقیت های عظیم را برای همه اتفاقات دارم. 

اینطور کم کم ذهنیت تغییر میکنه.

مدلی که از خودت توی ذهنت ساختی همینه ، منم همینطور هستم. تو ناخودآگاه م این حک شده که آخرش این مسئله ...

حرفت درسته شاید ب باورام برمیگرده 

ولی هر دلیلی داره خیلی اذیتم می‌کنه این موضوع 

حرفت درسته شاید ب باورام برمیگرده ولی هر دلیلی داره خیلی اذیتم می‌کنه این موضوع

منم دارم سعی میکنم درست بشه ، وقتی حواسم هست ، مهربان‌تر با بقیه صحبت میکنم که نشون میده مایلم موضوع طوری حل بشه که  هیچکدام مون اذیت نشیم. و واقعا هم تاثیر داره.

تا قبل از این همه منو آدمی میدونستند که کسی در کنارش امنیت نداره. 

این خیلی بده. مسائلی که براحتی حل میشه رو تو بوق و کرنا میکردم. 

یه جمله شبیه همون که من نوشتم یا چیز دیگه که یادآور بشه برات ، بنویس و بزار جایی جلوی چشمت که دائم چشمت بهش بیوفته و یادت بیوفته انتظار رسیدن به راحتی و موفقیت رو داری نه دعوا و مخالفت. 

یادآوری که برات بشه ، طرز رفتار و حرفهات هم همونطور سو میگیره.