2777
2789
عنوان

بی عاطفگی همسر

109 بازدید | 13 پست

من مدت یک ماه هست که باخانمم قهر هستیم .خونه وماشین مال اونه .برای خونه حدود10 تومن ازم اجاره میگیره و جدیدا میگه بابت ماشین که یک کوییک هست به من اجاره بده حدود 5 تومن درامد من نهایتا 30 تومن هس چند روز پیش انقدر به من فشار اورد که حالم بد شد وزنگ زدم به مادرم ورفتیم دکتر ی دیازپام زدم وهیچ واکنشی نشون نداد بعد اومدم خونه وباحدود 43 سال سن حدود 2 ساعت گریه میکردم یعنی هق هق میزدم شاید این اولین بار بود در زندگی مشترک 15 ساله تو این دوساعت همش تو اتاق بود وبعدش چند دقیقه اومد روی مبل نشست بافاصله سه متری من ورفت .من مشکل معده دارم وگاهی استفراغ شدید دارم وقتی اینطور شدم دفعه اخر از اتاق بیرون نیومد و حتی یک سطل دست من نداد من ازار بزرگی به همسرم ندادم به نظر خانم ها این شخص از لحاظ روانی نرمال هست البته ترجیحم این بود که این سوال رو روانشناس پاسخ بده ولی حاضر به همراهی نیست ممنون میشم پاسخ بدید که این شخص با این سطح از بی عاطفگی نرمال هست یاخیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین و خونه رو شما بهش دادین؟ میخواین شماره یه روانشناس و بهتون بدم؟بنظر من کسی که اینطوری رفتار می ...

نه مال خودشه اون روانشناس نمیاد فقط داخل اتاقه و بیرون نمیاد 

شا با روانشناس صحبت کن راه اوردن اونم بهتون میگه

میخام ترک کنم زندگی رو ولی هم حق طلاق داره  هم مهریه هم خونه وماشین مال اونه هم بچه مون هست میترسنم نابود شم ولی تحمل تحقیر وتوهین به خودم وخونوادم رو تا اخر عمرم ندارم 

طبیعی نیست قطعا ازتو سرد شدع و‌دوسستون ندارع یا کلا مدل نرمالی نیست

من نمیخام دوستم داشته باشه میخام احساس کنم نرماله  فرضا دوستم نداره ولی ی توجه معمولی در اون شرایطی که گفتم نیاز به دوست داشتن نداره نیازبه انسانیت داره 

میدونید ما خانمها رو مسائلی که از نظر شما خیلی معمولی هست به شدت میرنجونه اوایل یکی دوبار راجع بهش صحبت میکنیم بعد چون معمولا پاسخ درستی نمیگیریم دیگه چیزی نمیگیم و فقط سکوت میکنیم بعد از چند سال اینها به صورت ناخواسته روی رفتار و احساس ما اثر میذاره و به صورت سردی یا به قول شما بی عاطفگی خودشو نشون میده اونوقت مه مرد فکر میکنه من که کاری نکردم چرا این زن اینطوریه. 

شما از نظر خودت کاری نکردی اما از نظر اون زن خیلی کارها کردی که شاید حتی الان یادش هم نیاد اما نتیجه اش این چیزیه که شما دارید می بینید. 

به نظر من اون خانم نرمال هست چون هیچ آدم نرمالی نمیتونه با جراحات روحی خودش رفتاری که شما انتظار داری را نشون بده.

پس لطفا اگر مایل به ادامه رابطه هستید به مشاور مراجعه کنید و پیگیری ریشه ای کنید.

در ضمن مردی که از خودش خونه نداره ماشین نداره در آمدش هم نصفش را مجبوره به عنوان اجاره به زنش بده از نظر یک زن به جهت مردانگی و تکیه گاه بودن ضعیف هست و این مرد نمیتونه انتظار داشته باشه که یک زن باهاش مثل مردهای دیگه رفتار کنه.