2777
2789
عنوان

ینی میخواستم همون جا مادره رو تیکه تیکه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 78 پست
با همش مشکل دارم جز اونکه به اون دختره افغانیه تجاوز کردهچون ی افغانی مادر خراب به فامیل بدبخت ما آپ ...

چرت و پرت نگو این دختره به فامیل شما تجاوز کرد مگه؟ یکی از هم شهریای شمام به یکی تجاوز کنه باید بیان انتقامشو از تو بگیرن؟ زمین بدجور گرده 

چرت و پرت نگو این دختره به فامیل شما تجاوز کرد مگه؟ یکی از هم شهریای شمام به یکی تجاوز کنه باید بیان ...

ت هم دهنتو الکی باز نکن زر زر نکن

افغانیه ک ی کشور دیگ اومده

یکی ک از ی کشور دیگ ی بیگانه کثیف بیاد به ناموسمون تجاوز کنن خلی زور داره 

بخای دفاع کنی ریپ نکن چون قول نمیدم خوب رفتار کنم

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ت هم دهنتو الکی باز نکن زر زر نکنافغانیه ک ی کشور دیگ اومدهیکی ک از ی کشور دیگ ی بیگانه کثیف بیاد به ...

مغز نداری راحتی. چون اون دختر از کشور بیگانه اومده باید بهش تجاوز کرد؟ تو شرف داری؟ انسانی؟ خجالت بکش از وجود کثیفت 

ی تست شخصیتی با دختره بره پسره با هم پیش روانشناس برای ازدواج میفهمن پسرع چقدر روانیه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بدبخت اون افغانیه 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

به دادش رسیدن

زن گیرش میاد... اون هم جه زن خوبی!

فرهنگ ما تو ایران اینجوریه

مرد سمندون باشه

گدا باشه

شرخر باشه

لاشی باشه

تنبل باشه

لنگ و لوک باشه

زن گیرش میاد...

دختر یذره زیباییش کم باشه یا سنش از عرف مزخرفِ جامعه بیشتر باشه، باید تو خونه بپوسه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

وای خدا دلم یه تفنگ میخواد قتل عام کنم اینا رو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن