2777
2789

من دارم ازد‌واج میکنم نامزدم تبریز زندگی میکنه و منم میحوام ک برم اونجا 

بابام میخواد ضامن وام من بشه داداشم صبح اول صبح میگفت ک اره وام و گرفتیم میریم وسایل میخریم بابا قسطاشو میده 

از اولم گفنه بودم خودم پرداخت میکنم قسطاشو چه اینا بخرن چ نخرن خودم میدم قسطامو تا الان هم صفر تا صد خرجام با خودم بوده 

بعدم گفتم بخرین میخواین خاور بگیرین بفرستین تبریز چ کاریه خودم از اونجا هرچی بخوام میخرم 

گفت نه ک نه خودمون میخریم گفنم اوکی ۳۰۰ت وام و من همشو وسایل میخرم حالا ک اینو میگین گف نه اگ پسره ایرانی بخره مام ایرانی میخریم 

اینا میخوان ۱۰۰ت برای من وسایل بگیرین بقیش و خودشون وردارن 

ب پسره ۴تیک انداختن چوب و تی وی و یخچال و لباس شویی پسره بنده خدا شوک شده بود 

گفتم وام میاد تو حساب من ینی مال منه 

گفت پس ب بابا میگم ک ضامنت نشه 

پسره ک شاهزاده نیس کل پولو براش خرج بکنیم 

اینا اومدن خاستگاری فقط‌من ۲۰ ت خرج کردم 

مادرم وسایل و ظروف نداشت همرو خریدم شام خریدم صفر تا صددددد شیرینی میوه همرو خودم خریدم 

تازه سر عقدم اینا هیچی ب من نمیدن خودم دارم جمع میکنم ی تیک طلا از طرف بابام بخرم برای خودم 

من واقعا بی کسم برای ی وام چقد باید التماس بکنم رو بندازم 

کاشکی شرایط درست بشه ضمانت و برش دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با صدتومن نمیشه هیچی خرید حرص نخور ، خودشون مجبورن بیشتر خرج کنن.

درمورد جهیزیه هم راستش کار خوبی کردن که یه تعدادو واگذار کردن به پسر ، معمولا وسایل سنگینو پسر میخره ، ناراحت اون نباش.

میخوای یه ضامن دیگه پیدا کن

وا با ۱۰۰ تومن مگه میشه اثاث خرید با همون ۳۰۰ هم هیچی نمیدن ولی به نظرم خانواده ت بخرن بفرستن بیشت ...

اخه اینا اگ با وامم کلشو بخرن اشکالی نداره میخوان ک صد ت خرید کنن