2777
2789
عنوان

به قسمت خدا اعتقاد دارید

97 بازدید | 7 پست

مثلا فکر کنید با یه پسر که هزارتا مشکل هست برای رسیدن تون مثل دوری و خانواده و خیلی چیزا

ولی خدا شمارو مقدر کرده و عشق تون بیشتره تا مشکلات

واقعا ممکنه؟ من واقعا یکیو دوس دارم اما هرجور فکر میکنم یک درصدم ممکنه برسیم به هم بخاطر خانواده ها و شرایط مون 

ینی ممکنه قسمت هم باشیم یه روز؟ 🙂 تعریف کنید اگ براتون پیش اومده

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

بنظرم ما خودمون شرایط رو مهیا میکنیم.. به قسمت اعتقادی ندارم

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل ایرانیا اینکه فکر میکنن قسمت یه لباس از پیش دوخته شده ای هس که به زور تن آدمها میکنن 

هیچ قسمتی وجود نداره 

ولی شانس هس

اینکه خدا چه ادمیو سر راهت قرار بده ولی اینکه یکیو قبول کنی و بگی قسمت و چشم و گوشت رو ببندی و این چرت و پرتا که میگن دهنت بسته میشه و اینا 

اصلا وجود نداره واقعا 

من ی حاجت دارم محاله البته هیچ‌چیزی پیش خدا محال نیست

مطمعنم تهش خدا طبق معمول مهربونی میکنه و حاجتمو میده

بخاطر همین برا حاجت روایی کلی لیست دعا اماده کردم 

و درتلاشم دعاهای اون لیستو در حد تکمیل شدن بخونم

چون میدونم خدا عاشق بچه پرواست اینایی ک برا حاجتشون صبر دارن تلاش میکنن دعامیخونن حتی اگ کل دنیام بگن حاجت روانمیشی امیدشونو از دست نمیدن

براهمین ب قسمت میشه گفت اعتقاددارم

ولی قسمتو میشه با دعا عوض کرد