2777
2789

سلام 

من ۳۲ سالمه و مجردم

پریودم کلا شده ۳ روز اونم خیلی خیلی کم قطره های خیلی کوچیک شاید هم لکه س

کلا هم ۷ تا پد استفاده میکنم 

انقدر روحیه م داغون شده ...

ذخیره تخمدان پارسال انجام دادم ۱/۰۸ 

ازمایش fsh ۱۱ رنج ازمایشگاه بین ۳ تا ۱۴

استرادیول هم ۴۳ رنج ازمایشگاه بین ۳ تا ۸۴

ممکنه بخاطر کاهش ضخامت رحم باشه ؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ضخامت کم باشه پریودی کم میشه ولی سه روز بازم خوبه البته بستگی داره قبلا چندروزه بود چون منم قبلنا ۴روز بعد شد سه روز الانم قبل بارداریم دوروز بود سومین روزش دیگه شاید لک قهوه ای ببینم وتموم زایمان کنم فکنم دیگه ماهی یه روز میشه  

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ...چون زمان پریود رعایت نمیکردم .همه چیز میخوردم ..قهوه و کم کاری تیرویید و کیست تخمدان باعث میشه یائسگی سریع اتفاق بیافته ..روزا جوراب بپوش .هر وقت نوار بهداشتی استفاده میکنم خونریزیم کمتر میشه ..نوار بهداشتی میزارم ولی روش پارچه نخی میزارم ..پارچه رو عوض میکنم .پارچه سفید باشه ‌.قبلش حتما با درجه بالا اتو گرم کن ..که بهداشتی باشه ..

ورزش میکنی؟

من ۲۱ سالمه وقتی تو خونه میشینم و ورزش نمیکنم پریودم همین نهایت سه روزه اونم‌لکه بینی نهایت روز اول یذره شدید باشه

ولی ماه هایی که ورزش میکنم مث چی خون‌ریزی میکنه تا ۴ یا ۵ روزم ادامه داره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خدا کنه بخاطر کاهش ضخامت باشه واقعا نا امید شدم

اره یائسگی زودرس هم بیشتر ارثیه اگه تو فامیلی وخانوادت همون ۳۰تا۳۵یائسه میشن احتمالش هس ولی اگه نه نگران نباش همینکه خودتو درمان کنی خوبه ولی بیشتر دنبال قرص اینا نرو برو طب سنتی دارو گیاهی استفاده کن باخوردخوراک تنظیم خواب واسترس

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره یائسگی زودرس هم بیشتر ارثیه اگه تو فامیلی وخانوادت همون ۳۰تا۳۵یائسه میشن احتمالش هس ولی اگه نه ن ...

عزیزم ببخشید مزاحم شدم دوباره 

من الان رفتم سونو پارسال رو نگاه کردم دقیقا ۱۲ ماه پیش 

دیدم اندومتر زده ۳ !!! درصورتی که من اون تایم پریود نبودم و باید حداقل ۷ باشه 

ولی چرا دکتر خدا نشناسم بهم نگفت ضخامتت کمه ! فقط گفت یائسه شدی بیا فریز تخمک !! 

درصورتی که ذخیره تخمدان و ازمایشات هورمونیم نرماله !!