2777
2789

شوهرم  قریون صدقه دخترم رفت  ننش گفت نرو خوشم نمیاد  نگو اینارو  مثلا میگفت قربونت برم دردت ب جونم . بعد اونم هی میگفت خوشم نمیاد . منم   گفتم اولا خدانکنه  ولی بچشه مثل   خودت ک قربون صدقه بچهات میری !  بعد گفت من فرقی دارم گفتم نه حالا هرکی میگه دردت بجونم   اتفاقی ک نمیوفته  ی حرف زبونیه .  بعد گفت  تو معلومت میده    دیگه شناختمت  . قیافه گرفت. منم برا اولا بار جوابشو دادم  گفتم   من کاری نکردم ک بخای بشناسی ک . 

بنظرتون کار خوبی کردم جوابشو دادم؟ خیلی بم برخورد خیلی با تیکه و طعنه گف . . هیچوقت جوابش نمیدادم خجالتم میشد .  در عوضش  خیلی ذهنم بهم میریخت . ولی الان گفتم بزار جوابش بدم چون خیلی پرو و سلیطه یه. ب شوهرمم گفتم دیگ قربکن صدقا ما نرو👌گقتم ننت اینجور گفته خوشم نمیاد دیگ بگی گقت خو شوخی کرده گفتم حرفای ما شوخی نیست  فاز بر میدارین حرفای شما شوخیه؟

تاپیکا قبلمم بخونید میشناسید ننه شوهرمو از بس این زن بیشوره

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا گفتی نره بزار بره هر کی خوشش نمیاد گوش نکنه

بنظرت جواب چی میدادم مادر سوهرم. چون میدونم باز این حرفو میزنه . و اینکه چطور بهش بفهمونم دلخور شدم از حرفش .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
بنظرت جواب چی میدادم مادر سوهرم. چون میدونم باز این حرفو میزنه . و اینکه چطور بهش بفهمونم دلخور شدم ...

اصلا به شوهرت نگو زبون صدقه نره اتفاقا به همسرت بگو بچه هایی که تو نوزادی باباشون قربون صدقه شون میره بعدا بابایی میشن. بذار دوبرابر بگه 

مادرشوهرت چیزی گفت بخند بگو باز جلو شما رعایت میکنه شما نیستی کلا داره قربون صدقه اش میره میگه تهش تو دار و ندارمی 

نمیدونم دخترم ۲ ماهشه . مبگه خوصم نمیاد قربون صدقه بری

حسودی میکنه،مادر شوهر منم شوهرم قربون صدقه دخترم میرفت میگفت چرا اینجوری میگی خدانکنه،بچشه مگه چیه،خوب کردی جوابشو دادی،ولی شوهرتو‌وارد این بحثا نکن اصلا

بابا بیخیال... جواب نمی‌دادی این بار هم.برای این حرف باید تو دلت بخندی فقط، نه اینکه جواب بدی. مادرش ...

یعنی مادر شوهرم میگه هروقت برادر شوهرم قربون صدقه بچه‌هاش میرفت، مامانش بهش می‌گفت اون قربون تو بره!!!

باز مادرشوهر شما گفته قربون صدقه نرو، خیلی بهتر بوده.

طاقت نداره، شما چرا برات مهمه خوب؟ ول کن.