2777
2789
عنوان

کیا پریودشون خیلی کم شده و امکان یائسگی زودرس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 18 پست
والا دیگه از دکتر رفتن خسته شدمم

تنبلی تخمدان با ازمایش هورمونی دیده میشه ها من فقط دوتا لک می دیدم تنبلی داشتم اگر مجردی جنین فریز کن فریز تخمک اگرهم متاهلی بازم همینکارو بکن برو تحت نظر دکتر یایسگیتو تعویق بندازه ورزش هم زیاددبکن

ورزش میکنی؟من ۲۱ سالمه وقتی تو خونه میشینم و ورزش نمیکنم پریودم همین نهایت سه روزه اونم‌لکه بینی نها ...

نه 

واقعا تاثیر داره ؟؟؟

من دیگه تبدیل شدم به مرده متحرک  و ناامید

الان رفتم سونو پارسالمو نگاه کردم دیدم ضخامت رحم زده ۳ درصورتی که من اون تایم پریود نبودم وباید ۷ باشه 

دکتر هم چیزی بهم نگفته بود !!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنبلی تخمدان با ازمایش هورمونی دیده میشه ها من فقط دوتا لک می دیدم تنبلی داشتم اگر مجردی جنین فریز ک ...

عزیزم من ضخامت رحمم داخل سونو ۳ نوشته شده 

بنظرتون پایینه ؟؟ 

اون موقع هم پریود نبودم که سونو دادم

عزیزم من ضخامت رحمم داخل سونو ۳ نوشته شده بنظرتون پایینه ؟؟ اون موقع هم پریود نبودم که سونو دادم

من عزیزم سر در نمیارم من بدون قرص پریود نمیشم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری واصلا یایسه نیستم دوفامد بهم داده هرماه پریود میشم و ورزش هم می کنم حذف شیرینی کردم اقدام به بارداریم،ولی خواهرم عمل کیست داشته ویایسگی زودرس گرفت اگر به خاطر بچه این قضیه برات مهم که برو سریع مرکز نازایی یه اقدامی بکن وتحت نظر باش ولی اگر برای موارد دیگش نگرانی که اصلا جای نگرانی نداره خواهرم سی سالگی یایسگی زودرس گرفت اصلا به همسرش هم نگفت قرص پروژسترون استروژن مصرف می کرد هرماه پریود میشد