2777
2789
عنوان

دنیا دیگه برای یکی مثل من به اخرررر رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
نمبدونم چجوری بگم بی نهایت دلم شکسته یه ادمی شدم هروز که از خواب بیدار میشم میگم چه خب یه روز به مرگ ...

💔

فرقمون اینه ک من بخاطر بچه هام نباید جابزنم

همه چیو باید تحمل کنم و انتخاب درست کنم و...

تو خیلی شرایطت بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💔فرقمون اینه ک من بخاطر بچه هام نباید جابزنمهمه چیو باید تحمل کنم و انتخاب درست کنم و...تو خیلی شرا ...

مادرم داشت به خالم میگفت این عوضی منظورش من بود

یچه نمیاره چرا نکنه میخاد جدا بشه کاش بچه بیاره دیگه اصلا نتونه برگرده خودم شنیدم

نمبدونم چجوری بگم بی نهایت دلم شکسته یه ادمی شدم هروز که از خواب بیدار میشم میگم چه خب یه روز به مرگ ...

همه یه دردی داره منم پدری داشتم خونمون آرامش نداشت مدرسه نرفتم حسرت خیلی چیزها مونده تو دلم اخلاق صفر وسواس دارم همه جور وسواس دارم بچمم به خودم رفته وسواسیه قدشم خیلی کوتاه مونده ژنتیک قد کوتاهم داریم متأسفانه شوهرمم سرده بازم بگم 😞

خب بچه بیارم که چی بشه؟؟ شوهرم ادم درستی نیست سیگاریه البته شاید چیز دبگم استفاده کنه نمیدونم

سیگاری بودن مگه نادرستی اسی؟!

دکتر قلبم خودش سیگار میکشه 

بهش گفتم دکتر شما چرا گفت این‌ نیکوتینه نه مواد که نشه کنه 

گفتم قلب سیگار گفت شغلم جراح قلب زندگی خصوصیم مثل مردم عادیه

نه یابا بخاطر چیزای دیگه نه فقط سیگار

تعحب کردم 😅خیلی ادمهای موفق یا ثروتمند دیدم سیگار میکشن ،سیگار با مواد مخدر فرق داره بخاطر همین غیر قانونی نیست 

حتی تو ترکیه اکثرا سیگاری بودن 

نمیگم سیگار خوبه خودم بدم میاد 

ولی چون من بدم میاد واقعیت عوض نمیشه 

کاش ادما بوی سیگار بدن بجای اینکه بوی نامردی و هرزگی و بدذاتی بدن