2777
2789
عنوان

وای کارد میزنید خونم درنمیاد

181 بازدید | 12 پست

شوهرم نمایندگی بیمه داره دوسه سال کار میکنه درامدی نداشت ازش.میگفت میرم لغو کد میزنم من هرچی گفتم یاد من بده دفترت کنار خونمونه میرم گفت نه تو نمیتونی بچه کوچیک داری.حالا بدون اجازه من رفته به داداشش گفته اگر میخواید باشه مال شما کارکنید اونم زنش پول دوست فکر کرد قاپیده گفته من خودم کار میکنم در صورتیکه اونم بچه کوچیک داره و حامله هم هست..چجور اون میتونه بره من نمتونم چرا شوهر من همش منو دست کم میگیره.‌‌چقدراین شوهرمن احقه ای خداااا.حالا نمیدونم چی بگم بهش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمایندگی بیمه چطور درآمد نداره؟ آخه خیلیا رو دیدم نمایندگی بیمه دارن از کنارش به خونه و ماشین خوب و ...

والا خواهر جان منم داشتم چند سال پیش جمعش کردم درآمدی نداشت

❤️نفسم تو شدی انگیزه زندگیم❤️
نمایندگی بیمه چطور درآمد نداره؟ آخه خیلیا رو دیدم نمایندگی بیمه دارن از کنارش به خونه و ماشین خوب و ...

والا خواهر جان منم داشتم چند سال پیش جمعش کردم درآمدی نداشت

خوب بگو چطور زن برادرت با بچه و بارداری میتونه من نتونم بگو خودم میخامش

از بس دیوونه ی میگه تو بچه کوچیک داری نمیتونی.من نبودم رفته بهشون اینجوری گفته اونم گفته زنم گفته من کار میکنم در صورتی ک بچه کوچیک داره حامله هم هست.وای چقدر حرص میخورم از دست کاراش.

واقعا؟؟؟ چه بیمه ای داشتین؟ پس اینا چجوری درامد دارن؟🤦‍♀️

آسیا اونایی که خیلی قدیمی ترن درآمد دارن مخصوصا الان که اپلیکیشن واسه بیمه اومده مثل ترکی دات و اینا وضع خرابتره

من نمیدونم شوهر دیوونه منو بگو.کار نکرده خیلی حالا رفته اینو گفته بهشون.حالا من بگم نه بد میشه فکر بد میکنن دربارم

من نمیدونم شوهر دیوونه منو بگو.کار نکرده خیلی حالا رفته اینو گفته بهشون.حالا من بگم نه بد میشه فکر ب ...

اگه بازرس بیمه بیاد و شوهرتون خودش نباشه بعد از یه مدت خور شرکت لغو میکنه