سلام همسرم با یک گروهی رفت سفر بعد اون احساس میکنم دیگه با من بهش خوش نمیگذره ( تو گروهشون خانم هم زیاد بود) خانما از من ب شما نصیحت هرگز هرگز نزارین شوهرتون مجردی بره سفر... راستی این سفر هم پیشنهاد خودم بود بره ولی اشتباه کردم
همسرمم چیزی نمیگه ک با تو خوش نمیگذره ولی قشنگ میشه فهمید...
خب اگه حرف منو درست میخوندی میفهمیدی که در مورد استارتر وشوهرش بود صحبتم و در تاییدحرف شماولی شما هم ...
همین حرفت نشون داد شما اصلاً جای صحبت کردن نداری و من اگه اون کامنت اولتم جواب دادم به خودم توهین کردم در حد و اندازهای نیستید که شما بشه باهاش صحبت کرد
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
افرین دقیقااینم جواز کسب دقیقا بالاسرشهمیان نگاه میکننطرف ۳تا مانتو میذاره رو میز با ادرس و شماره می ...
یبار یه فیلم دیدم یکی تو مغازش از یه مشتری یواشکی گرفته بود اونم مانتو فروشی بود خانمه میگفت من خیلی تو.... خوبم هرکی اومده راضی بوده بخاطر پول یه مانتو داشت خودفروشی میکرد خاک بر سرش دلم خنک شد فیلمشو پخش کردن😂😂😂
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دقیقاً،،درستش هم همینه.از نظر منم تا کسی محدودیت نداشته باشه آزاد نباشه نمیشه گفت وفاداره یا نه،،پای ...
والا من خودم آدم بسته ای نیستم و همیشه میگم آدم باید طرفو آزاد بزاره که صد البته این آزادی متقابل باید باشه مثلا اگه مردی با دوستاش سفر میره قطعا همسرش هم با دوستای خودش سفر بره
ولی اینکه طرف با چند تا خانم همسفر باشه از نظر من اشتباهه محضه
مکان کار و عرق ریختن مکان تفریح و خوشگذرانی ...چقدرشبیه همن 😃
اون چیزی که من میبینم کسی عرق نمیریزه
رفتاراشون مثل خواهر برادره
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
اگه از نظرت حرفای من شعاره ببین شما چقدر واقعاً سست عنصر هستی که به قول خودت در مقابل شعار نمیتونی ...
خدا رو شکر کلمه سست عنصر هم یاد گرفتید، میگم که ، شوهرت رو با یه گروه دختر مجرد و متاهل بفرست سفر، خودتم نرو، بعد بیا بگو سست عنصر کیه
برای اینکه محدود هم نباشه با توجه به اینکه سست عنصر نیست بهش اجازه بده مثل دوره ی مجردیش اگه خواست با کسی وارد رابطه بشه
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..