2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3452 بازدید | 213 پست
جدی!لابد خوش تیپه!همسرمن دوسال کارش با خانما بود هیچکی کارش نداشت باهاش شوخی میکردن و صمیمی بودن ولی ...

بخدا نه خیلی خوشتیپه نه خیلی خوشگله

فوق معمولی هست

خودشم میگه من نمیفهمم اینا از چیه من خوششون میاد

بعد مثل اینکه تو صنف اینا زیاده

چون همکارای دیگش هم دائم با این موضوع سروکار دارن

تورو سننه؟

من دقیقاً سالی دوبار همسرم مجردی با دوستاش میره سفر با همکاراش میره سفر ۱۲ سال ازدواج کردم دارم زندگ ...

دقیقاً،،درستش هم همینه.

از نظر منم تا کسی محدودیت نداشته باشه آزاد نباشه نمیشه گفت وفاداره یا نه،،پایبند به زندگیش هست یا نه،،یه نفر رو هی دائم رصد کنی که نکنه دلش نباشه دیگه تو زندگی که نشد موندن پای زندگی مشترک.

در واقع موندن داریم تا موندن.

من مردا و زنایی رو به شخصه قبول دارم که در عین آزادی وفادارن وفاداری اونا فقط برام ارزش داره وگرنه تو محدودیت همه خوبن.

اینا هم شعار نیست من سال ها این مدلی زندگی کردم اتفاقی هم نیفتاده که اگه میفتاد هم ناراحت نمی شدم می‌فهمیدم آدمی که من به عنوان همسر انتخاب کردم آدم درست و وفاداری نبوده جنبه نداشته.

همسرم همین جوره نسبت به من.

باید دید دنبال چه آدمی هستی،،آدمی که چون محدوده وفادار می مونه یا آدمی که شرایطش هست براش اما چون نمی خواد زندگی مشترکش رو از دست بده و چون نمی خواد خیانت کنه وفادار می مونه.

🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور باشه پس نباید بزارین شوهرهاتون تو جایی که خانوما کار میکنن ، شاغل باشنمثلا من جایی که کار میک ...

چه ربطی داره؟؟؟

محل کار با محل تفریح فرق نمیکنه به نظرت؟؟؟

توی محل کار حرفای کاری زده میشه ولی موقع تفریح حرفا فرق داره قطعا

من اصلن از فضای گروهای تفریحی خوشم نمیاد شوخی های ازادو زوابط راحتتتت بااینکه تو شهرمون یه گروه هس ع ...

وای همینه بخدا 

شوخی های آزاد روابط راحت 

متاسفانه خیلی خیلی اوپن شدن همه هر چی هم میگی میگن حساسین الکی

خب منم همین فکرا کردم روشنفکری مثلاببین شوهرم با دوستاش رفت زن دوستش بهم گف نزاریم برن گفتم چ معنی م ...

صرفاً چون یکی آدم عوضیه نمیشه بگیم همه آدما عوضی هستند صرفاً چون شوهر این خانم اینجوری رفتار کرده نمی‌شه بگیم همه مردا اگر برن مسافرت اینجوری میان به زنشون خیانت می‌کنن نمیشه به همه تعمیم داد کسایی هم که توی این پیک دارن میگن آره و فلان و اینا خودشون ذات شوهرشونو می‌شناسن نمی‌تونیم به همدیگه دروغ بگیم با همدیگه تعارف و رودروایسی هم نداریم که طرف می‌دونه شوهرش علف هرزه طرف می‌دونه اگه به شوهرش یه ذره فضا بده خیانت می‌کنه سرد میشه هزار و یک جور کار می‌کنه پس نباید این کارو بکنه ولی حق نداره بیاد به بقیه بگه شما هم نباید این کارو بکنید چون شوهر من اینجوریه بقیه هم حتماً اینجورین شوهر شمام اینجوریه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اینجور باشه پس نباید بزارین شوهرهاتون تو جایی که خانوما کار میکنن ، شاغل باشنمثلا من جایی که کار میک ...

گلم اگه مرد هم جنبه داشته باشه و محکم باشه جنس مخالف ول کنش نمیشه 

شوهر خودمو مثال میزنم خوشتیپ هم نیست ها 

ولی جنسای مخالف با اینکه می‌دونن متاهل نخ میدن بهش 

هم جنس خودمونم بی رحمن

فضای یک کارگاه رو با اکیپ مختلط یکی می کنی زمین تا اسمون فرق میکنه اون فضا

تو یه کارگاهی که از صبح تا شب باهم یه جا هست 

صبحانه و ناهار باهمن دقیقا چه فرقی داره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بخدا نه خیلی خوشتیپه نه خیلی خوشگلهفوق معمولی هستخودشم میگه من نمیفهمم اینا از چیه من خوششون میادبعد ...

عزیزم بخاطر همسر شما نیست..بخاطر پول مانتوهایی هست ک همسرتون می‌فروشند...

کلا مد شده میان پروانه کسب نگا میکنن اگه صاحب مغازه تو مغازه باشه میچسبن بهش میگن بیا رفیق بشیم من خوشم اومده ازت و فلان..بخاطر دو سه تومن پول مانتوووو..

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
بنظر من اگر کسی بخواد با ی سفر هوایی بشه همون بهتر که نباشه یا چمیدونم بخواد بره تایلند و خطا کنه خب ...

شما از کجا انقدررررر دقیق از زندگی خصوصی رونالدو خبر داری ؟؟

دقیقاً،،درستش هم همینه.از نظر منم تا کسی محدودیت نداشته باشه آزاد نباشه نمیشه گفت وفاداره یا نه،،پای ...

دقیقاً همینه مصداق بارز اینکه شما اگر آب نباشه و شنا نکنی نمی‌تونی بگی من شناگر ماهریم اما اگه آب بود فضا بود شما درست شنا کردی اون موقع می‌تونی بگی من شناگر ماهریم اینکه بخوای دست و پای شوهرتو ببندی دائم حواست بهش باشه که مبادا پاشو کج بزاره اونم خیانت نکنه و بمونه این اسمش وفاداری و شوهر خوب و فلان نیست نه این اسمش اتفاقاً رصد کردن این اسمش ندادن فضاست اون شوهر اگه یک ثانیه فضا پیدا بکنه چه کارها که نمی‌کنه شاید زحمت چندین سالتم اتفاقاً به فنا بده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم بخاطر همسر شما نیست..بخاطر پول مانتوهایی هست ک همسرتون می‌فروشند...کلا مد شده میان پروانه کسب ...

افرین دقیقا

اینم جواز کسب دقیقا بالاسرشه

میان نگاه میکنن

طرف ۳تا مانتو میذاره رو میز با ادرس و شماره میگه شب اومدی با خودت بیار

تازه اینا خوبه بخدا یه موردهایی هرروز پیش میاد بگم دهنت بازمیمونه

تورو سننه؟