2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 208 پست

نبایدمیزاشتی ،چه معنی داره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسافرت مجردی یه بحثه مسافرت مختلط یه چیز دیگه

البته که منم همسرم مجردی میره سفر اونم فقط با اقایون همین حس شما رو دارم ولی از مجردی عادتش بوده منم مشکلی نداشتم ولی بعد از بچه دار شدن برام سخت شده...منم کاملا میفهمم که اون سفرا کلی بهش خوش میگذره تا با ما و غرغرای بچه و دستشویی بردن و...ولی جلوی چنین سفرایی رو بگیر که بخواد با اکیپ مختلط بره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بنظر من اگر کسی بخواد با ی سفر هوایی بشه همون بهتر که نباشه 

یا چمیدونم بخواد بره تایلند و خطا کنه 

خب همونطوری که مردا هوایی میشن زنا هم میتونن هوایی بشن ! پس ما هم دو سفر تنها میریم هوایی میشیم ؟ 

بنظرم اتفاقا خوبه ادم طرفو میشناسه میفهمه ادمش نبوده آدم زندگی منظورمه و دیگه نباید روش حساب کرد 

وگرنه بله دنیا پر از زیبارو مانکن و جوون و خوشتیپه … چطور رونالدو و کاکا و … با اون همه کمالات و موقعیت هوایی نمیشن بعد مرد ایرانی دوتا ۱۸ ساله کم عقل میبینه هوایی میشه ؟ خب همون بهتر که بشه و دورشو باید خط کشید حتی اگه مجبوری ادم باهاش زندگی کنه 

من دقیقاً سالی دوبار همسرم مجردی با دوستاش میره سفر با همکاراش میره سفر ۱۲ سال ازدواج کردم دارم زندگ ...

احتمالا خیلی جوون هستن بچه ها بی جنبه شدن ببین من شوهرم ۴ سال ازم بزرگتره و همیشه معتقد بودم فاصله سنی نباید زیاد باشه اما حالا برای دخترم میگم حداقل فاصله ۸-۹ سال چون واقعا پسرها بچه شدن و حرکاتشون احمقانه ست.

ببین اگر قرار باشه ازدواج کردن به معنای برده‌داری بشه یعنی زن و مرد همدیگرو محدود بکنن هرجا من رفتم ...

خب منم همین فکرا کردم روشنفکری مثلا

ببین شوهرم با دوستاش رفت زن دوستش بهم گف نزاریم برن گفتم چ معنی میده محدودشون کنیم 

انقد ناراحت بود اون ولی من گفتم خیلی حساسی ( الان شوهر اون کلا هوایی شده چند باری زنشو پیچونده با خانمای همون گروه رفته دور دور و کافه) ولی شوهر من نرفته ولی میاد برای شوهر من تعریف میکنه 

روشنفکری نکنید الان جو و روابط آدم ها تغییر کرده ب هوای چیزی بینمون نیست خیلی کارها میکنن.. دوستش و زنش ک کلا ب مشکل خوردن 

ب زنش گفته من میرم ناراحتی جمع کن برو اگه هم میمونی حساس بازی در نیار

والا شغل خاصی ندارهمانتوفروشی دارهروزی ده نفر حداقل اویزونش میشنهی میان میگن در نگاه اول عاشقت شدم🫤 ...

جدی!لابد خوش تیپه!همسرمن دوسال کارش با خانما بود هیچکی کارش نداشت باهاش شوخی میکردن و صمیمی بودن ولی پیشنهادی نداشت خدا روشکر

اگه قرار باشه مجردی با تور برن مسافرت چرا ازدواج کردن بله ازدواج با مجردی کاملا فرق داره خیلی وقتا ممکنه سفر کاری پیش بیاد سفر آموزشی پیش بیاد ماموریت یا سفرهایی ازین دست که اشکالی نداره برن ولی اینکه زن و زندگی رو ول کنن با دوستاشون برن تفریح اصلا موافق نیستم قبل ازدواج هم سر این موضوع به توافق رسیدیم ده ساله ازدواج کردیم و هیچکدوم بایت این توافق مشکلی نداریم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

اینجور باشه پس نباید بزارین شوهرهاتون تو جایی که خانوما کار میکنن ، شاغل باشن

مثلا من جایی که کار میکنم یه کارگاهه و مرد و زن همه باهم یه جا هستیم

شما چقدر میخوای شوهرتو محدود کنی ؟ 

آدم باید جنبه داشته باشه چهارتا جنس مخالف دید خودشو نبازه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

به خاطر اینکه ما زنها خیلی میخوایم روشنفکر بازی در بیاریم و دهقان فداکار بشیم ضربه اش رو هم میخوریم

الان شما به شوهرت بگو من میخوام با اکیپ مختلط برم سفر 

اگه دعوا راه ننداخت بیا اینجا منو فحش بده

تو حامله ای تو داری به روح و روانت ضربه میزنی بعد آقا بره سفر 

دقیقا برا چی حال و هواش عوض بشه برا ویاراش یا سختیای زایمانش

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
احتمالا خیلی جوون هستن بچه ها بی جنبه شدن ببین من شوهرم ۴ سال ازم بزرگتره و همیشه معتقد بودم فاصله س ...

۲۸ سالمه و سابقه ۱۰ سال زندگی متاهلی رو دارم شوهرمم از من ۷ سال و خورده‌ای بزرگتر هستش تفاوت سنی هیچ ربطی به حرفی که من زدم نداشتش که این حرفو زدید 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁