2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 213 پست
ببین اگر قرار باشه ازدواج کردن به معنای برده‌داری بشه یعنی زن و مرد همدیگرو محدود بکنن هرجا من رفتم ...

گل گفتی.

یعنی مرد انقدر بچه اس یه مسافرت تنها بره دیگه دلش با زندگیش نباشه.

این رفتار رو بچه ها دارن نه آدمایی که به بلوغ و ثبات فکری رسیدن.

🤍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگر قرار باشه ازدواج کردن به معنای برده‌داری بشه یعنی زن و مرد همدیگرو محدود بکنن هرجا من رفتم ...

بازم شروع شد این شعارها.. شما اگه متاهلی اجازه بده همسرت با یه گروه که خیلیاشون خانم هستن بره سفر، خودتم نرو که معنی زندگی مشترک خراب نشه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
اره چه معنی داره گروهی با خانما بره اشتباه کردی باید خودتم میرفتی

من باردار بودم ب همسرم گفتم برو حال و هوات عوضش...اشتباه کردم 

داره اعتماد بنفسم کم میشه قبلا اینجوری نبودم 

شوهرم فقط منو میدید و خیلی هواما داشت 

الان دیگه هوای منو زیاد نداره چون میدونه من نباشم هزار نفر دیگه هستن 

گل گفتی.یعنی مرد انقدر بچه اس یه مسافرت تنها بره دیگه دلش با زندگیش نباشه.این رفتار رو بچه ها دارن ن ...

من دقیقاً سالی دوبار همسرم مجردی با دوستاش میره سفر با همکاراش میره سفر ۱۲ سال ازدواج کردم دارم زندگی می‌کنم هیچ وقت نشده همسرم بره سفر بیاد دیگه زندگیمون از این رو به اون رو بشه من نمی‌دونم چطور انقدر شوهرای اینا سست عنصره که یه مسافرت میره میاد از خودش بیخود می‌شه و جالب اینه که این زن به خودش نمیگه این انقدر سست عنصره با یه مسافرت رفتن اومدن زندگی ما متحول شده این آدم اگر فضای بیشتری داشته باشه ممکنه چه‌ها که بکنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من باردار بودم ب همسرم گفتم برو حال و هوات عوضش...اشتباه کردم داره اعتماد بنفسم کم میشه قبلا اینجوری ...

بارداری حساس شدی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من باردار بودم ب همسرم گفتم برو حال و هوات عوضش...اشتباه کردم داره اعتماد بنفسم کم میشه قبلا اینجوری ...

خب شمام به خاطر بچه دوتاتون خانه نشین بودی.زیادی بفکرشبودی! کاش قبلش تو نینی سایت از خانما مشورت میگرفتی!محیط مختلط های جدید مثل قبلنا نیست

بازم شروع شد این شعارها.. شما اگه متاهلی اجازه بده همسرت با یه گروه که خیلیاشون خانم هستن بره سفر، خ ...

اگه از نظرت حرفای من شعاره ببین شما چقدر واقعاً سست عنصر هستی که به قول خودت در مقابل شعار نمی‌تونی بی‌تفاوت باشی می‌خوای حمله کنی و یه چیزی بگی که صرفاً عریضه خالی نمونه یه چیزی گفته باشی که از قافله عقب نمونی برات هم مهم نیست حالا چه چیزی باشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁