بابا این چرت و پرتا چیه
وقتی ماکارونیو درست میکنی یه سری اصول داره که من از قبلم میدونستم حتی
ببین وقتی درست میکنی تا یک ساعت بعد از پخت سریع بخورید بذارید توی یخچال ولی اگر یه ساعت بیشتر شد که بیرون از یخچاله دیگه نذار توی یخچال کلاً بریز بره
حالا اگه تونستی به موقع برسونی به یخچال یعنی یک ساعت بعد از پخت نهایتاً داخل یخچال بذاری و بمونه برای سری بعد که گرم کنی اون موقع هم فقط ۲۴ ساعت میتونی توی یخچال نگهداری و بعد از اون تولید سم میکنه
نکته بعدی اینه که یک بار فقط بعد از اینکه ماکارونی رو پختی میتونی داغش کنی یعنی یه بار میتونی بپزی که پخت هیچی یه بارم میتونی داغش کنی دیگه نمیتونی ۱۰۰ بار داغش کنی