2777
2789

من که دیگه درست نمیکنم ماکارونی به خاطره ها پیوست درست مرگ و زندگی دست خداس ولی خب دیگه میترسیم من قبلا که درست میکردم هم والا ظهر درست میکردم تا شب روگاز میذاشتم بعد گرم میکردم میخوردیم هیچی هم نمیشد ولی از اون روز که این اتفاق افتاد میترسم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا میگن بمونه یخچال باکتریش فعال میشه نباید بیشتر ۲ ساعت یخچال بمونهولی شما ۲۴ ساعت بعد گرم کردیعی ...

وای دوساعت؟خب ادم شام یاناهاردرست میکنه بعدباقیش ک موندبراوعده ی بعدشام یاناهارت ینی هرغذایی نبایددوساعت بمونه یافقط ماکارانب

درست کن ماکارونی مشکلی نداره. اگر باقیمونده ش به شکل نادرست نگه داری بشه باکتری رشد میکنه توش. وقتی پخت غذاتون رو بکش و باقی ش رو زود بذار یخچال. بیشتر از ۲۴ ساعت هم توی یخچال نگه ندار. اگه بیرون بمونه باکتری رشد میکنه. هم برنج و هم ماکارونی.

من درست کردم مردم.

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

من بچه هام خیلی دوست دارن .ولی الان دوتا هفته هست درست نکردم قبلاً تو خونه داشتم پختم براشون ولی جدی ...

من از تابستون سه بسته خریدم دارم یعنی درستشون کنم؟ میترسم میخواستم بریزم دور

🖤😔دوستان عزیزم لطفا برای شادی روح مادرم و آرامشش صلوات بفرستید و بگید من هم برای رفتگان شما فاتحه میخونم🖤😔