2777
2789

عزیزم دکتر گفت هیچ غذایی نباید بیشتر از دو ساعت تو فضای خونه بمونه ولی ممکنه ماکارونی انقضا شده خورده باشند چون تو ساخت ماکارونی تخم مرغ به کار میره

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

بابا این چرت و پرتا چیه 

وقتی ماکارونیو درست می‌کنی یه سری اصول داره که من از قبلم می‌دونستم حتی 

ببین وقتی درست می‌کنی تا یک ساعت بعد از پخت سریع بخورید بذارید توی یخچال ولی اگر یه ساعت بیشتر شد که بیرون از یخچاله دیگه نذار توی یخچال کلاً بریز بره 

حالا اگه تونستی به موقع برسونی به یخچال یعنی یک ساعت بعد از پخت نهایتاً داخل یخچال بذاری و بمونه برای سری بعد که گرم کنی اون موقع هم فقط ۲۴ ساعت می‌تونی توی یخچال نگهداری و بعد از اون تولید سم می‌کنه 

نکته بعدی اینه که یک بار فقط بعد از اینکه ماکارونی رو پختی می‌تونی داغش کنی یعنی یه بار می‌تونی بپزی که پخت هیچی یه بارم می‌تونی داغش کنی دیگه نمی‌تونی ۱۰۰ بار داغش کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا

حتما یکی باهاشون دشمنی داشته این شایعه رو جور کرده

سعی کن همون وعده تمومش کنین و بخورین طوری نمیشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
چجوری فردا گرم کردید خوردید🙂😐

ینی چی؟؟ خب زیاد بود، فردا دوباره گرمش کردیم دیگه 😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مگ فردا اومده ک گرمش کردید خورید😐داری میگی فردا منظورت فرداشه؟🤣🤣🤣🤣

اها😂😂😂 

منظورم فردای همونروزه😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مگ فردا اومده ک گرمش کردید خورید😐داری میگی فردا منظورت فرداشه؟🤣🤣🤣🤣

باید میگفتم فرداش 😁

ینی چی؟؟ خب زیاد بود، فردا دوباره گرمش کردیم دیگه 😐😐

یعنی چطوری من همیشه درست میکنم دوبار میخوره پسرم وعده ناهار شام یعنی شام درست کنم. زود می‌زارم یخچال فردا ناهارم واسش داغ می‌کنم