2777
2789
عنوان

حرکت خواهرزاده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 118 پست
عزیزدلم بنظرم من این حرکت از ریشه اشتباهه که بخوان اونو عادی جلوه بدن

شما نظرتو طبق عرف و فرهنگ خودت میگی نمیتونی بگی این از ریشه غلطه یا درسته. منم نمیپسندم ولی خب دیدگاه منه یکی هم ممکنه برعکسش فکر کنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مخصوصا انقدر بدم میاد در مورد شوهرت حرف بزنی مثلا میگن حساس نشو مامانش اونجاشو شسته خب چه ربطی داره

نه بدترش اونه که بعضیا میان توهین میکنن ، بعدم میگن من خودم میرم می‌شینم تو بغل دایی م و خیلی عادیه و هیچ منظوری هم ندارم و خداااااروشکر زن دایی مم مثل شما بیمار جنسی نیست 😑

بله میگفت اولین بار بوده

نگفت بعدش همسرش چیکار کرد هیچی ری اکتی نشون نداده مثلا بهش بگه برو پایین دایی

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

بله میگفت اولین بار بوده

ولی بهش بگو در این خصوص شوهرش بهش رو نده که اونم روش باز شه حد و مرزا رعایت شه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

شما نظرتو طبق عرف و فرهنگ خودت میگی نمیتونی بگی این از ریشه غلطه یا درسته. منم نمیپسندم ولی خب دیدگا ...

بابا تو هممممممه جای دنیا نشستن زن گنده بغل مردا، معنی خوبی نمیده. مگر زنش باشه. چرا اصرار دارید عادیه آخه؟؟؟

نه بدترش اونه که بعضیا میان توهین میکنن ، بعدم میگن من خودم میرم می‌شینم تو بغل دایی م و خیلی عادیه ...

وای دقیقا خیلی حق بود 

نگفت بعدش همسرش چیکار کرد هیچی ری اکتی نشون نداده مثلا بهش بگه برو پایین دایی

میگفت بهش گفته الان زن داییت بدش میادا بعدشم دوستمو صدا زده گفته ببین اومده تو بغلم نشسته ، دوستمم میگفت من انقد تعجب کرده بودم که نمیدونستم چی بگم

بعضیا نمی‌دونم چرا اصصصصصرار دارن که بگن هیچ درست و غلطی وجود ندارد!

بزرگواران،

فرهنگ و سلیقه، و عدم وجود درست و غلط واحد، در حد انتخاب رنگ لباس خونگیه.

خیلی رفتارها درست و غلط دارن. تو هممممه جای دنیا.

مثل اینکه بگی دروغ گفتن یا دزدی بستگی به فرهنگت داره. تو بعضی فرهنگ ها دزدی اصلا کار بدی نیست اتفاقاً فانه 😐