من چند ماهیه که رفتم سر خونه زندگیمون! و تو تاپیک های قبلی هم گفتم من شهر دیگه ای محل کارمه شوهرم و خانواده هامون شهر دیگه ای. حالا یه سوال دارم خوهرانه کمکم کنین. با این اخطار کولاک برفی که دادن شوهرم دیشب پیام داده که من این سه چهار روز رو نمیام چون جاده ها خرابه! تو خودت هر کار کردی خبر بده!!!! حالا... حس بدی که من دارم طبیعیه؟؟؟ واقعا انگار نخوام ببینمش!! از یه طرف بهش حق میدم که جاده ها خرابه خطرناکه نیاد خونه! از یه طرف اینجوری که برای خودش تصمیم بگیره و فقط نهاییش رو اعلام کنه به من، بدجور تو مخ من داره رژه میره!! قبلا هم بهش گفتم ولی جوابش شده :: تو خیلی حساسی.خودتو درست کن!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی هر تصمیمی که گرفتم مثلا میمونم خونه مامانم شهر خودمون یا میرم سرکار و تنها میمونم تو اون شهر، امثال اینا منظورشه! اون کار نداره که من بهتره چیکار کنم یا نکنم! یا چی خطرناکه یا خطرناک نیست!