2777
2789
عنوان

حرکت خواهرزاده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 118 پست
گویا شوهرش چهارزانو نشسته بعد اون نشسته تو بغلش

بله عزیزم حرف دوستتون درسته ولی متاسفانه فرهنگها متفاوته و منم همین مشکل رو دارم خواهرزاده همسرم 17 سالشه قدش 170 عه بعد کلا دور و بر شوهرم میپلکه زیاد وقتیم زیاد کنار هم باشن پیش میاد یه دفه از پشت میره کمر شوهرمو بغل میکنه یا شوهرم رو مبل بشینه کاااامل می‌چسبه به شوهرم هیچکیم هیچی بهش نمیگه الان اون خواهرزاده دیگه شوهرمم یادگرفته قبلا اینطوری نبود ولی تازگی داره اینجوری میشه اون 12 13 سالشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین همه اینا برمیگرده به تربیت و فرهنگ خانواده ممکنه همچین چیزی تو یه خانواده کاملا عادی باشه و توی ...

عآدی هم باشه براشون چون از نظر خودشون عادی و درسته 

ولی در کل حرکت قشنگی نیست نمیشه گفت چون محرمن اوکییه مگه رابطه دارنو فلان نخیر مگه حتما باید با این چیزا یه سری چیزا بد به نظر بیاد 

همین چیزاهم درست و قشنگ نیست حد و مرز باید رعایت بشه 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم حرف دوستتون درسته ولی متاسفانه فرهنگها متفاوته و منم همین مشکل رو دارم خواهرزاده همسرم 17 ...

معذرت میخوام عوووووق .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آخه روشن فکران نماز نمیخونن که الان بیدار باشند خخخخخ

عزیزم روشن فکری چه ربطی به نماز داره همه که این طور نیستن

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

بابا تو هممممممه جای دنیا نشستن زن گنده بغل مردا، معنی خوبی نمیده. مگر زنش باشه. چرا اصرار دارید عاد ...

من اصراری به عادی جلوه دادن ندارم! همه جای دنیا هم همین نیست من خیلی برعکس چیزی که شما میگی رو دیدم منم نمیپسندم خوشم نمیاد ولی نمیشه انکارش کرد برای بعضیا عادیه و بعد جنسی نداره!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بعضیا نمی‌دونم چرا اصصصصصرار دارن که بگن هیچ درست و غلطی وجود ندارد!بزرگواران،فرهنگ و سلیقه، و عدم و ...

ببین منرفتم پیش مشاور بهم گفت خب اون فرهنگشون اینجوریه این رفتارا رو داشته باشن ولی خب به من چه فرهنگشون غلطه هرچقدرم برای اونا عادی بوده باشه برامنی که تازه وارد خانواده همسرم شدم منی که از بیرون اومدم از بالا به اینا نگاه میکنم میگم چقدر واقعا نامناسبه.چون من غریبم دارم میبینم ولی اونا براشون عادیه از بس از این موضوع ها بوده 

واقعا بشدت رفیق اسیو درک میکنم 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.