2777
2789

۷۰ درصد دروغ 

دستور پخت هر غذا ی فوت کوزه گری داره

ضمنن بعضی هاشون قیافش خوبع طعم بد میشه 

و بنظرم تجربه باید کنید تا یاد بگیر

اما ی توصیه دارم

وقتی مهمون دارید ،و یه غذای اولین بارتونه از اینستا یا هرجایی برای مهمون درست نکنید 

اول تایمی ک خودتونیذ درست کنید 

بعد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم اون کلیپ رو دیدید یا نه یه خانومی نیمرو با پسته با پوست درست میکنه فسنجون با گردو با پوست در ...

ملت بدبختی هستیم 

حالا باز اون داره ی خلاقیتی ب خرج میده

بلاگرارو خدایی انفالو کنید 

نمیدونم اون کلیپ رو دیدید یا نه یه خانومی نیمرو با پسته با پوست درست میکنه فسنجون با گردو با پوست در ...

وا خب اون که چوبه چجوری میخورن؟ سر سفره باید گردوشکن بیارن اگه غذا فسنجونه؟

ملت بدبختی هستیم حالا باز اون داره ی خلاقیتی ب خرج میدهبلاگرارو خدایی انفالو کنید

تو اکسپلور دیدم دو سه بار اه اه 

واقعا دیگه حال بهم زن شدن 

کی مد کرد بلاگری رو اخه

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
وا خب اون که چوبه چجوری میخورن؟ سر سفره باید گردوشکن بیارن اگه غذا فسنجونه؟

بخدا با پیاز تفت داد بعد مرغ رو ریخت روش 

تو کامنتا هم نوشته بودن طریقه خوردنشم یاد بده 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
یبار یه چیزی دیدم سیب زمینی رو ابپز کرد بعدم بهش ارد زدو نمک و فلفل بعد سرخش کرد فشنگ شد ولی من تا گ ...

وای منم اینو درست کردم دقیقا همه ش پااااشید انقد حرص خوردم😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اما من از اینستا خیلی کیک و شیرینی درست کردم خوب بودن 

فقط یکی دوبار بد در اومد 

یکی همین سیب زمینیه

یکی ام کیک موز کاراملی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ملت بدبختی هستیم حالا باز اون داره ی خلاقیتی ب خرج میدهبلاگرارو خدایی انفالو کنید

هممون بدبخت نیستیم خودم به عنوان مثال اینستاگرام ندارم واقعا حیفم میاد نت بخرم بعد یه عده احمقو دنبال کنم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست