2777
2789
عنوان

اگه راجب انتخاب رشته و معدل اطلاعات دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم ولی اره فکر کنم من خودم با 19و 98 نهم و 19 و 95 هشتم و 19 و 90 هفتم تجربی الف شدم ولی نمره ی ...

آخه شما ماشالله معدل هر سه پایتون عالی بود ولی مثلا این شخص معدل هفتمش ۱۹.۵۰ هشتم ۱۸.۴۸ نهم نوبت اول ۱۹.۵۰ نوبت دومش ۲۰ 

یعنی پایین تر از ایناش با چه معدلی رفتن تجربی؟ مثلا معدل ۱۸ شده که تجربی قبول بشه؟ به جز البته پارتی ...

اره بابا 

تو کلاسمون از بچه هایی که از ریاضی هیچی نمیفهمیدن و رشته انسانی براشون مناسب تر بوده. و معدل 17 و خوردی داشتیم ِ...

یا مهدی ❤️

نه گلم نهمشو تموم نکرده😭😂 مثلا پیش بینی کرده معدل نوبت اول و دوم نهمش رو

اهاااا 😂😂😂من اصلا به نتیجه فکر نمیکردم. اگه از الان بخواد حساب کتاب کنه کارش سخت میشه 

بخونه کار به کار چی میشه نداشته باشه 

یا مهدی ❤️

اره بابا تو کلاسمون از بچه هایی که از ریاضی هیچی نمیفهمیدن و رشته انسانی براشون مناسب تر بوده. و معد ...

برگااامم🥲😂 واقعا؟ من فکر میکردم فقط معدل ۱۹ به بالا میشه تجربی بیارن البته فکر نکنم اگه بخواد بهترین دبیرستان بره با معدل ۱۸ قبولش کنن میشه؟